До кај 6 години разлика највеќе може. Повеќе не би сакала, иако во моментов сум со дечко моја генерација.
На мене лично и не ми се допаѓа многу години разлика кај партнерите. Мислам дека таман се 2-3 години разлика. Повеќе од тоа ми изгледа како некој вид на груминг. Сепак сите имаме различни судбини, различни сродни души.
Deckomi od mene e postar 8 godini, prethodnoо imav podolga vrska so licnost na moja vozrast i toa beshe haos !! Jas ne mu bev devojka tuku zvezda vodilka jas razmisluvav mnogu nanapred bev taa so go uceshe sovetuvashe i seto toa mi dosadi, kraj kraeva na sekoja zenska osoba i e potreben maz a ne dete, so segasniot partner mie premnogu polesno znae da me islusha znae da me poduci i sto e najbitno za sve me razbira a koga gresham znae i da me iskara no sekogas e naostroen kako maz vo odnosot so mene i za odbrana i apsolutno za sve. Sekoja dama sozreva pobrgu od maskata strana i mislam deka sekoja dama treba da ima edno vakvo postaro mazence kako rekle starite,, staro da te uci, mlado da te muci,, sekogas bile vo prabo
Со многу помал не би била во врска евентуално до една година помал не е до толку страшно, а постар највеќе 5-6 години ми е океј, повеќе од тоа не, би имале многу поразлични интереси, и мислам дека не би се согласувале добро.
Nemaat vrska godinite ako nekoj par izgleda skladno i se saka. Kolku neskladni parovi za oko ima na ista vozdrast , pa nikomu nisto.
Istoto i jas go kazuvam ako ubavo ste procitale, no sekoj ima razlicno mislenje i sopstven zivot pa moze da bira za sebe ona sto mue skladno, a jw si se vodam,, starije iskusnije,,
Со сопругот сме разлика 7ипол години (тој е постар од мене) , според мене годините немаат важност доколку си со личност која те почитува,сака и разбира на начин на кој никој друг неможел пред тоа.
За да опстане една врска треба љубов,ама и годините се битни .По мое мислење од 5-8 години разлика ,најмногу до 10 години.