Мене не ми е страшно ова, 28 години не се малку, тоа е веќе возрасна жена... но многу зависи од случајот и каков е мажот, каква му е целта, како тој гледа на разликата во години итн.
28 години не е девојче, туку жена. Значи, ова е врска меѓу две возрасни единки и ако си се поштуваат и имаат заеднички јазик, таман си е.
Spored mene ne e mnogu.Jas sum barem za toa deka vo ljubovta nema granite I na svoeto srce nemozes da mu kazes kogo da saka
12 godini ne se nisto.Taka da uzivaj vo ljubovta I zivej si go zivotot bez da te interesira koj sto misli.Razlika vo godini,mesani brakovi se e toa ljubov I koj ne go svaka toa ne ni sakal vo zivotot
15 и 20 години е голема разлика, 28 и 40 не. Иако првото е 5 години разлика а другово 12. 28 годишна жена е веќе возрасна созреана единка и зошто да е проблем врска со 40 год. маж??
Мене па не ми се јасни овие што прашуваат, као демек ако Трпана од фемина не даде апрув некој таму ќе се размисли што да прави
Може прибираат статистика Шала на страна, океј е да се чујат туѓи искуства, ама на крајот од денот, до човекот е.
Двата се возрасни единки, припаѓаат на ист свет. Не е ко едното да е "девојче". Жена е. Во разлика години, 2 години можи да се многу ако едниот уште е средно, а другиот скокнал факултет и се вработил. Важно е да се две индивидуи кои се возрасни. Друго се е лична преференца ако индивидуите се возрасни и зрели. Ама никогаш не сфатив барањето дозвола на форум за разлика во години.
Не е проблем туку е избор. Еве јас имам 28 и не сакам ништо со чичковци од 40. Зошто 40 кога можам, и сум, со помлад? Секој со тоа што му одговара.