Ne e golema razlikata vo godinite zatoa sto vekje I dvajcata se vekje oformeni licnosti , vozrasni se , kolku tolku imaat pominato vo zivotot I znaat sto sakaat .
А за што подршка? За да биде со човек кој го сака? Двајцата возрасни се. Нека си ужива во врската. Бре македонијо алапачо вонсериска, во која држава живеам!
Ко ќе напрај тој 50 години а таја 38,неа ќе му се излегува,шета ќе сака да оди на одмор а тој нема да сака гужви и такви забави. Имам неколку пријатели по 40 годинни и над 40ката, немојш да ги извикаш да излезат негде се му смета,дома поарно било да седеле. До 4 години е сосема ок разлика во години али таја 28 тој 40 за понатаму тро заебано....
Ја ја 31 напрајв ниту гужви сакам ниту галами, сакам излегување ама на тивки места 10 год сме разлика со маж ми и појке сака од мене да излегува
До 4 години. Не знам зошто постои темава со овој менталитет. Ретко кој не би сакал да оди на одмор или да посети некоја земја, безразлика на годините. Колку често ке се шета зависи од финансиите.
38 го напрај го 18 па ти…На 38 ,80% од луѓето имаат работа,дом и деца.И последно на што мислат се луди журки до сабајле.Јас имам 36 и желба за пијанчење и лудување немам ама баш никаква.Ако до 38 не си пробал што си сакал,не си уживал,не си шетал и патувал, не си се остварил како личност , тогаш тешко дека на 38 може било што да те задоволи. А какви мажи има на 45+ …Згодни,одржани,остварени,активни.