Да. Некој на 19 е уште тинејџер, тек сега почнува со адолесценцијата. Тој на 33 е веќе во зрели години, некои и со оформени семејства и деца.
Сега вака може не ама кога ке бидете постари тогаш се чувствува.Незнам мене лично годините не ми сметаат,тие се само бројка За мене љубовта непознава ни вера ни националност ниту пак години,сега сите сме единка и сите сме со различни сваќања твое си е
Според мене да... Немаат исти гледишта, сфаќања, начин на размислување, интереси... И тоа многу се приметува
Да, преголема е разлика од 14 години спред мене. Немаат исти интереси, човек на 33 години доста позрело размислува од тој на 19. Сепак ти си знаеш, ако мислиш дека би можеле некако да функционирате, зошто да не пробаш..
Здраво дискутиравме со пријателка моја таа има 22 години и е во врска со 29 години машко па сакав да прашам и да се консултирам со вас пошто нема профил на фемина дали е разликата голема 7 или 7 ипол години. Не се работи дали се сакаат или им е убаво чисто само разговаравме дали се премногу разлика во години девојки ваше мислење ?
Леле ама ние компетентни сме биле па консултации ова она јаооо, толку значи влијателни сме, не сум знаела. Штом одобриме ние, значи у ред е и ќе не послуша другарка ти? Се шалам секако. Луѓе, не глејте толку на годините туку дали си одговарате или не со личноста и најбитно од се, за каква личност се работи, саглам или не. Толку.
Najubavata vrska mi beše so postar od mene 15 godini,nikogaš ne se karavme,sekogaš uživavme vo se,godinite se samo brojka,koj kako si go razbira toa,( ne sme zaedno od drugi pričini )-ako nekoj se zagriži,pa I pogolema razlika ne mi preči...
Нема зошто консултирање со нас, само двете инволвирани страни си знаат како е меѓу нив и како ним им одговара. Инаку, ок разлика.
Јас мислам дека е океј таа разлика во години, нооо само доколку не му е зор на машкото да се жени, тогаш веќе не е симпатично.
Не не се работи за консултација за да одобрите или не затоа пишавме не се работи за како им е дали убаво или се среќни чисто како гледа женската страна до колку години оправдувате ваше лично мислење тоа ми беше прашањето пошто ние дискутиравме за неа али не беше конкретно и за неа тука прашањето само беше наведена како пример