Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.433
    Допаѓања:
    22.472
    Нема шо да видиме, право ќе ги закопаме.

На SanjaSt и AAKG им се допаѓа ова.
  2. Maaaaaaaaar1

Maaaaaaaaar1 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2022
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    357
    Сите имаат различни граници кога се години во прашање.

На AlchinovaR1979 и BeMyFriend им се допаѓа ова.
  3. Алек***

Алек*** Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2020
    Пораки:
    1.011
    Допаѓања:
    2.282
    Potpolno si vo pravo. Imam bratucetka mm I e postar 14 godini. Koga detevo im potporasna, ne sakase tatko mu da odi na roditelska. Decava na uciliste mu velele ova dedoti ti e. Razlikata vo godini se gledase od avion.

4. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.287
    Допаѓања:
    13.133
    Зависи и колку години се луѓето, ако се пример 36 и 50, тогаш секако ќе има разлика, ќе се забележува, мада таа 14 годишна разлика на било која возраст се приметува, освен ако човекот изгледа ептен младо и свежо.
    Инаку ја зборам за некоја помала разлика, пример 6 или 8 години.
    Јас највише до кај 10 толерирам, после тоа не.
    А крај краева има луѓе, не им пречи ни толкава разлика, што ќе речат другите е најмалку битно, треба да му кажат на детето да не се замара многу со коментари кој што му рекол зашо другите нема да го чуваат и издржуваат, треба да го поштува татко му.

На diskreten32, Kiko9 и Maaaaaaaaar1 им се допаѓа ова.
  5. Maaaaaaaaar1

Maaaaaaaaar1 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2022
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    357
    Јас имам искуство со 10 години разлика.Годините не се пречка.Секако дека не е у ред 16 години и 27.Ама 24 и 34 е ок.

На Kumanovkaa, diskreten32 и Mrs. right им се допаѓа ова.
  6. SanjaSt

SanjaSt Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2020
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    238
    10+ ако се од вас полесно можат да ве манипулираат, така да не:?:

На mari_sa, diskreten32, Aнонимус_ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. tamche995

tamche995 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    1.079
    Допаѓања:
    2.617
    Јас па обратно :) секогаш сум сакала 8-10+ години разлика

На Boomer, diskreten32 и ZeNoN им се допаѓа ова.
  8. s.a.m.a

s.a.m.a Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2022
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    280
    Najmnogu do 10 ak se mora ;)

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Milickaa555

Milickaa555 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    187
    Jas I decko mi 10 godini jas 22 ton 32 dve godini sme vo vrska, no nekako mi deluva kako mnogu povozrasen I koga sum vo negovo drustvo se osekam kako da ne pripagam tamu, nekogas se odnesuva kako tatko da mi e:wasntme: ili jas taka.si mislam ne so prstite vo usta na primer ili ne go pravi toa ne.go pravi ova, ne mi smeta toa samo malku mi e zamisluvacki bidejki ne ocekuvav deka taka ke mi bide deka edna godina ne se gledavme mnogu pa sega pocnavme od lani poveke da se gledame.. inaku mi se dopaga toa sto imase trpenie me cekase za odnosi posto ne bev imala pred nego me cekase cela godina :wasntme:na 21 prv pat imav:clap: sto moze e smesko za nekoj.. I ima razbiranje mozam da mu kazam.problemi sve to me islusa ako zboram nesto sto misli deka ne e u red se pravi demek me slusa ali pak ne me prekinuva, ama mi smeta toa sto taka se odnesuva so mene kako da sum dete nekoe nekogas I mi godi ama nekogas I znae da me zasrami pred dr luge:sweat:.. I isto taka moeto mislenje ne e mnogu bitno toj najveke znae se sto e ispravno se da e kako toj sto saka, a I ljubomoren e previse koga sedeme nekade zaedno mi veli sum se smeskala po kelneri maski sum gledala provocirala a jas nisto ne pravam ete toa mi smeta, ima i pozitivnosti I negativnosto razlikata vo godini.. a sega da napomenam imam kolega sto e 2 god pomal od mene I mn me privlekuva I nez sto da pravam so toa ne sakam pomali nikako da nemav decko mozese samo muvanje:wasntme: Ali veke neee ama nekogas mislam na nego I pocnav da mu ljubomoram za nekoj devojki vo negova blizina Ali ne go pokazuvam toa.. ova sve ne e normalno znam ama kazete nekoe care sto da pravam da ne mislam na nego si go sakam decko mi a ne ova dete tuka sto mi se mota po glavata.:^). I jas nesakam ama ete nesto me tera da mislam na nego deka me privlekuva ili toa sto jas ne sum izziveana sum nemala deckovci I muvaci pa sea prv pat nekoe dr masko so mi se sviga e vo moja blizina pa imam nekoj custva za nego;( ne custva nego nekoja privlecnost osekam da ne kazam so zamisluvam nekgas aj :worried: ne e normalno ova neli:!: ps. Izvinene na dolgiot post nikogas ne sum kazala go potisnuvam ova vo sebe I od samata sebe go krijam bidejki e gresno prv pat govoram pred vas:clap:

Последна измена: 8 октомври 2023
    На Космонаут му/ѝ се допаѓа ова.
  10. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.350
    Допаѓања:
    26.223
    Прво расчисти со дечко ти, после малку одмори од врска па размислувај на друго нешто

На s.a.m.a и sj *O* им се допаѓа ова.
  11. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.183
    Допаѓања:
    8.895
    @Billy Idol
    Ти знаеш со 22киве најдобро.

На Milickaa555 и Spicy Senorita им се допаѓа ова.
  12. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.811
    Допаѓања:
    17.580
    2 год помал е дете за тебе, а ти 10 год помала од дечко ти...шо си му него? :D

На Annath, Angie1432 и Ajronmen им се допаѓа ова.
  13. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.619
    Остај го.

На Herrera, sino.o.oka, Nausicaa и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.433
    Допаѓања:
    22.472
    Нема потреба од секирации, тоа е сосем нормално да ти се појави сексуална привлечност за друг, и не само еднаш може и повеќе пати во една врска или брак. Но тоа е минливо. Ако ви е убаво со дечко ти, нема потреба толку да се замараш околу ова.

А вас женски, кога поминувал некој згоден батка зарем не сте го сметале за привлечен, а сте биле во врска или брак? Хм? И шо мислите, тие вашите мажи светци се кога ќе излезат од дома, мислите дека не помислуваат дека некоја девојка е згодна и привлечна?? Тоа е сосем нормално, се додека и едниот и другиот има памет во глава. И јас откако сум во брак, се имам манијачено по згодни мажи на улица, дури и по актери, комшии итн итн... но тоа не значи дека не си го сакам мм.

На fatalna_plava и Milickaa555 им се допаѓа ова.
  15. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.962
    Допаѓања:
    179.656
    Ама малку е поинаку, кога немаш искуство. Ако заглави со првиот дечко, мисли којзнае што пропушта, ќе пукне тоа кога тогаш. Башка од ова пишаново, тој си ја грумира, нејзе не и се допаѓа грумирањето.
    Значи здрава врска, на здрави односи, меѓу двајца еднакви партнери бива, инаку едниот да се поставува ко патрон, не оди баш кон хепиенд.

На BlackNight, Annath, sino.o.oka и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.433
    Допаѓања:
    22.472
    Да и ти си во право, чим она размислува дека е неиживеана, поарно нека го остави, и мене ми стои дека не е спремна уште за сериозна врска. А и тој не е цвеќе за мирисање.

На sj *O* и Biljarkata им се допаѓа ова.
  17. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    1.334
    Ти смета тоа што се однесува кон тебе како кон со дете, а од друга страна се однесуваш како дете.

На Milickaa555 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mateica

Mateica Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    657
    Допаѓања:
    1.998
    Сестричка :inlove:

На sino.o.oka и Milickaa555 им се допаѓа ова.
  19. Milickaa555

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    187
    Pred dve godini a I sega sakav postari tipci a za ponasanjeto neznaev kakvo ke Im bide na pocetok mi godese ama nekoi postapki mi smetaat vo vrska so dominacijata drugoto e vo red

На Mateica му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Milickaa555

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    187
    Ne mislam deka sum neizziveana toa samo go navedov kako primer dali mozebi e edna od pricinite sto imam misli takvi sprema drugo masko e vo nekoja blizina do mene... jas ne sakam enos muvanja I takvi raboti go prepustiv toa trebase vo tinejdzerskite godini I pred da fatam decko :o

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.