1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.031
    Толку бевме со мм кога почнавме врска :) еве не 13ипол години заедно од кои скоро 10 години во брак.

На kloki, Snowflake92, daylight и 2 други им се допаѓа ова.
  2. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.458
    Допаѓања:
    5.438
    Wtf did I just read бе?:drunk:

Иначе после 25 (за двајцата) помалку прави разлика, ама па се со исаф само. :tmi:

Последна измена: 3 јануари 2024
    На LoneWolfGuy и Snowflake92 им се допаѓа ова.
  3. Musicallinmylife

Musicallinmylife Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    1.460
    Тоа е индивидуална работа, зависи до гледиштата на човекот и зрелоста, има и такви луѓе кој сакаат кратки врски или само забава но и не сите се такви. Можам да кажам за себе дека сакам сериозна врска, никогаш не сум го сакал тоа кратка врска или за забава сум имал можности, ми се удварале такви, иако сум во зрели години 27. Ништо не гледам убаво во тоа само што е кросист и на крај пак завршуваш сам и не осеќаш вистински љубов.

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Odgovor#$&

Odgovor#$& Нов член

Се зачлени на:
    3 јануари 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    4
    Vo Forumov vrti suki na sekoj eden problem ili prasanje sve isti vi se upikuvaat i vreskat na sekoj topic, sto nakraj celiot razgovor i ubeduvanje na site im zavrsuva so, ostavi go, otkaci go, ne se zamaraj , rasturi vrska za sitnici itn.

Toa se samo nesreknici sto ziveat mizerno vo realnosta.

Nikoj ne e sovrsen, nitu pak ja ili ti.

Eve ti gi site odgovori na site tvoi prasanja od maski agol.

Mnozinstvoto (ne site) Mazi tocno e deka sakaat pomladi Zeni i Devojki i tuka si 100% vo pravo.

Pred da izlezat so Patrijahalni Sranja da ti popuvaat ovde.

Postar Maz e poiskusen, Zrel, znae sto saka i e spremen na zdrava vrska.

No ima kaj mnogumina licnosti nekoi stravovi od toa da bide so pomlada, kako na primer:

- Ne e izziveana, ke i vrti paskata pa koga togas ke saka da ode so drug i da proba nesto novo.
    - Mala greska i Roditelite nejzini bi go optuzele kako nasilnik ili siluvac, sto bi zavrsil vo Zatvor.
    - Premnogu se brza da bidat vo vrska ili prenapadna e a otkoga ke se izladi, sve ke padne vo voda.
    - Mozebi e maloletna pa me laze, nakraj ke zavrsi vo zatvor poradi toa.

Tie se stravovite od toa da bidat so pomlada, iako bi sakale (ne site no mnozinstvo).

Drugi pricini za negovoto ponasanje sprema tebe koi bi bile:

- Ne ja prebolil bivsata.
    - Ne e siguren vo sebe.
    - Ne e zainteresiran vo tebe.
    - Ima druga.
    - izgled (samo spekuliram,nisto licno), ako si debela ili pak ako se oblekuvas kako postarite generacii sto velat (kako bugarskite peacki) nokti eden kilometar, tetovazi eden vagon, mini suknicki, pirsave na site strani.

Izgledot e mnogu biten za Mazite, posebno za negovite godini bi sakal da bides pristojno oblecena a ne mnogu napadna.

- ponasanjeto tvoe mozebi go odvratilo od tebe, ako si mnogu napadna ili neznaes da se sopris od zboruvanje ili si preglasna.

- celo vreme si na telefon koga ste izlegle, namesto da posvetis vnimanie na vas dvajcata.

- si viknala drugarki (spekuliram), toa bas mazite ne go sakaat pri zapoznavanje.

- go zaebavaat prijatelite poradi toa sto e so pomlada (od ljubomora megju mazite toa e mnogu cesto).

- Igra igri so tebe i te stava na ghosting dur ne padnes u depresija, posle nekoe vreme koga ke bides slaba ke ti se vrati so toplo ponasanje, ke te iskoristi i povtorno ke iscezne.

Znaci ima mnogu pricini sto bi mozele da bidat.

На celineparis, daylight и fatalna_plava им се допаѓа ова.
  5. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    948
    Допаѓања:
    3.130
    Ја не го читав ова цело ама....какво сакање МЛАДИ бе :rofl:

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  6. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.003
    Допаѓања:
    12.342
    Многу бујна фантазија имате.

На Marija_Magdalena, Rosemaryyy, Spicy Senorita и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. fbaby

fbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    11.467
    Како бе може да бидат ситници тоа што ја игнорира, прекинува контакт со неа и не ја почитува?
    Да завршувале во затвор ко што пишуваш, немаше сега да има толку предаторски мажишта 30+ да бркаат 16 годишни девојчиња. Очигледно вас ви вртат 'пашките' што се плеткате со деца.
    Тој немал гомна во устата, можел да каже и сам, нема што ние тука да погодуваме кои биле причините што ја откачува.

Патем честитки, ова е едно од првите најглупави мислења на Фемина Форум за 2024 година!

На Curious cat му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Odgovor#$&

Odgovor#$& Нов член

Се зачлени на:
    3 јануари 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    4
    • Користи кирилица за пишување на форумот
    Obrazlozi kolku vo % od celosnata Maska Populacija 30+ Godini, se tie takvi Predatori.

Cim si tolku sigurna vo tvoeto tvrdenje deka tolku mnogu Predatori imalo na tie Godini, daj mi dokaz i izvor na tvoite tvrdenja.

Kolku % od celokupnata Maska Populacija nad 30 Godini se Predatori?

9. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.156
    Допаѓања:
    39.708
    Реално, не сака ништо со тебе, па дури ниту секс. Т.е. може сакал на прв дејт, не добил, и решил скроз да батали.

Продолжи понатаму и не го барај повеќе, не се понижувај. Нема ништо од ова.

На Marija_Magdalena, oblace1 и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  10. fbaby

fbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    11.467
    Доволен доказ е тоа што почнуваат врска со малолетнички од 16-17 години.
    Не туку барај проценти на форум оди излези надвор и види си сам.
    Прочепкај тука и на форумов имало такви што плачеле по малолетнички, и девојчиња што биле манипулирани од такви предатори.

11. Odgovor#$&

Odgovor#$& Нов член

Се зачлени на:
    3 јануари 2024
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    4
    Со вашата теза само потврдуваш она што @fatalna_plava го вели, дека мажите сакаат помлади.

Точно е дека не смеат да одат по малолетнички, но богами денешно време со толку шминки и работи што ставаат, тешко да направиш разлика помеѓу 16 и 22 години, па затоа можеби ти се помешени работите.

Така со малолетници ако одувале 30 годишни, досега сите затвори ке беа преполни.

Ти што тогаш не ги пријавиш?

Чим толку си сигурна дека е така, не треба да бидеш Аристотел за таа работа, доста е само да се јавиш во Полиција и завршена работа.

А од друга страна, еве пример овие граничниве Полицајци, знаеш ли колку Малолетни момички нив им се пуштаат?

Поради кои причини е небитно, битно е дека во Гимназија девојките летаат и си бараат несвесни дека поради нивните години некој може да заврши во Затвор.

Еве да ги искористам вашите зборови, толку многу Малолетни од Гимназија им се пуштаат на постари самите Момички а не Предаторите како што ги нарекуваш ти.

Личен сведок сум бил на таквите случувања во кое една му се залепи на 68 годишен Странец за Пари.

Додека преку 10 што имам ги видено, они се пуштаат на постари и им велат одберете која со кого да биде.

Затоа воала со ваквите ваши тези дека само Предатори имало, туку има и отспротива разгалени на Мама и на Тато.

На daylight му/ѝ се допаѓа ова.
  12. fbaby

fbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    11.467
    Зрел, паметен и нормален маж нема да потпадне на малолетничка.

Таа колку сака нека му се пушта, тој на 30+ години НЕ СМЕЕ да си дозволи да направи нешто со неа. Крај.
    Ако тој на 30+ не го користи паметот за да размисли колку е погрешна врската со малолетничка, што останала за 16 годишна?!

Да, сакаат млади за да им го перат мозокот и да ги врзат за себе. Пошто жена на 30+ не може толку лесно да ја дигне во облаци колку што може едно 16 годишно девојче.

На theowndemon и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  13. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    948
    Допаѓања:
    3.130
    Па така бее..ооо, конечно...една добрa :D

На LoneWolfGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  14. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.202
    Допаѓања:
    4.246
    А ако е незрел, глуп и ненормален? :D

15. fatalna_plava

fatalna_plava Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2023
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    23
    • Користи кирилица за пишување на форумот
    Aj taa sto e 16 maloletna, a sega zborime za devojka 20+ togas sto saka neka praviii..Pa i Jelena Karleusa bila postara od Dusko kolkj godini tamu ne znam 15 li..Pa why not, sekoj odbira dali saka samo odnosi, kratka vrska, nekogas uspesna i krunisana so brak, pak treba da ima hemija spored mene..

I tipot sekako da lici, mlado, da ima iskustva u zivot, da me postuva pred se...Ne bi znaela sto bi pravela so decko do 25 godini..Nitu pocit, ni razbiranje...Drugarka eden 22 godisen ja ucenuvashe za sliki, i red drugi prikazni..Bolje neka bide 10 godini postar ali samo mene da me saka i postuva, nego li kako nekoi so pravat, orgiii i red drugi raboti ete koi jas ne gi sakam, no ne i deka sega mozam da im gi zabranam na nekoii logicno.. I drugarkite site se omazia za postari, pa ete sjajno i bajno im e ednata 21 toj 31, drugata 23 toj 36 , i jas mislev kako ej, sto gi vrzuva ipak pomala ama ete ima nesto...itn:D:inlove:

16. Cutiepie1

Cutiepie1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    948
    Допаѓања:
    3.130
    Нема...тоа е, мора да има вистини...во с ким си такав си :D

17. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.365
    Допаѓања:
    20.606
    Точно.

18. Kiko9

Kiko9 Активен член

Се зачлени на:
    3 септември 2023
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    131
    U vreme koga bev sredno primer site so mi bea od klas imaa deckovci po 5 6 7 godini postari. Taa istata so sedi so tebe na klupa ne ja ni poznavas vo petok i sabota pokraj tie deckovci nivni :D ... Ama prirodno e neli taka da bide ne e od vcera ova . Samo nekako drugi vreminja bea togas. Se funkcionirase vo zivo i 4 oci. Internetov i aplikaciive mame im e*aja :D Ova sega site se copy-paste edna od druga. Nemaat svoe jas. :D

Последна измена од модератор: 4 јануари 2024
  19. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.239
    Допаѓања:
    12.877
    Значи очигледно е дека за мајтап го користиш и дека досадно ти е, како да ти објаснам не знам.
    И не делуваш ко проблем да имаш, кога има проблем некој едноставно не се понаша вака ноншалантно туку сосема друго, не моеш да ме убедиш у спротивното. :nod:

Никој не ти се праи недопирлив, убаво ти рекоа погоре, ако поише луѓе ти реагираат за иста работа, треба можеби да си се преиспиташ или сепак не? :^)

Искрено поише у дедо Мраз верувам него ли у постов, еве ако сакаш најискрено. :)

Учам и ја, чоек дур е жив учи и стекнува искуства секакви. Учи и ти ама памет у глава труди се секогаш да имаш за било што. :)
    Имаш два - три акаунта, сме пишувале ја и ти у лп нели?
    Се познава дека си таа што мислам. ;)

На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.262
    Допаѓања:
    21.668
    Зашо мор? Сакаш да кажеш дека ние 30годишните крави сме а? :rofl::rofl:

На Kiko9 и LoneWolfGuy им се допаѓа ова.