Жими се. Јас сега на моите години повеќе се ценам за разлика од кога бев 18 19г, и сега ни здраво не би рекла на тие мажи со кои тогаш разговарав.
Можно е да е слично или исто и кај машките, во таа возраст со кои сме комуниицирале и сме имале симпатии...сега уопште да не не привлекуваат. Добро е да има освестување...само да не биде касно.
Стварно жените ко виното стареат, сакале признале или не маживе. Има во 40 - ти па и 50 - ти и постари толку одржани, да ти е мерак да ги глеаш. Дами у секој поглед. Не викам за овие извештачениве, зборам за нормални природни жени, жени у права смисла. Ја им се воодушевувам ептен. На ставот, држењето, на женственоста. Плус тоа што вика Адидас, си се цениш поише, точно знаеш како да изреагираш во даден момeнт, па и самодоверба појака мислам се има, ете за воља на вистината. Иако добро, индивидуално знае да биде и тоа. Кај може бе "дете" од 20 и нешто таква појава да има? Си бара зрелост и години тоа, не иде така баш ко што мислиме. А сите идеме натака со годините, мора да се прифати реалноста, вечно млад никој не останува. Од каде до каде со муабетов лол.. 30 години бе алооо, старост некој ги смета. Како и зашо? Многу погрешно мислење ама тоа е. Се надевам дека имаат добра причина и оправдување зашо вака размислуваат.
Povozrasnite zheni pak imaat iskustva da receme...Vo se si ima ubavina, dali 20/30/40 zavisi kako ja dozivuvas, ako ti odgovara sekoj den ke ja sakas, kako na 20 da e
Стара е таа за нив, не е убава веќе и болни деца раѓа, им треба нешто младо, штотуку опилено 1г средно образование.
Познавам и жени кои на 40+ изгледаат како бомби. Ама разликата е што таа жена нема да можат да ја излажат како што би излажале девојче на 20 години.
Јас иам комшика, 63 години е, да знаеш каква бомба е. И тоа македонка. Фризура секој ден, дотерана, шминка многу малку али долично. Браво, многу се изненадив кога ми кажа дека има 63, ја мислев дека е 48 - 50.
Ти мене не си ме видела. Изгледам како за 30 години. Маж ми изгледа постар за годините и мислат дека има 40 и кусур. Му викам - За 10 години ќе мислат дека си ми дедо. И он реакција
Ок, ај не забегувајте повеќе од темата, баниран е членот. Вратете се на темата ако имате што да дополните за разлика во години.
Според мене премногу се, без разлика дали ти или тој е постар. Размисли што е причината што ти/тој не може да си најде партнер според своите години, па мора со помлад, затоа што многу е послесно помлад да излажеш.
Премногу се 18 г разлика, до 10 некаде и така и така.. Иако мое мислење е дека идеална разлика би била околу 5-6 години најмногу, ако дечкото е постар, а девојката ако е постара најмногу 2 или евентуално 3 години.
Што мислете за 25 години јас, а тој 35? Јас сум 1999, а тој 1989 и двајцата работиме, не сум во студентски "денови". Не сме во врска се знаеме 4-5 години, пред некој месец почнавме често да комуницираме.