Додека се помлади и ај некако ,но кога таа ќе има 40 а тој 52 ќе изгледаат ко татко и ќерка,или таа 50 тој 62. Според мене многу голема разлика е,но секој си знае за себе.
Зарем мислите дека жените на 50 години или 40 години изгледаат како да имаат 20 години та ќе изгледале како татко и ќерка?
Ако си ти 18, тој 30 лошо е, ама ако сте ти 30 тој 42 не е страшно. Не е проблем разликата во години, животните искуства и муабетот треба да ви се спојат. Во првата разлика освен добар секс тешко дека ќе имате нешто многу теми за муабети, а и тешко дека ќе ви се прави муабет, само сексот ќе ви е во глава. И тоа не е лошо, годините се такви...
Ако се работи за возрасни особи, во ред е, зашто не би било. Зашто бе мацо? Ко прво не знаеме колку години се луѓето. Пишала маж и жена, значи вајда возрасни се и не постои ризик од груминг. Некад годините бројка се само, и за преференци се работи на крај краева. Не смее никој да суди, нон сенс е. Еден куп парови има со таква разлика и одлично функционираат. Стварно ја претерувате понекад. Не стојат и нејзините години у место. Има и мажи младолики и што си држат до себе, и се одржуваат, не мора ништо да значи. Татко и ќерка. Мислам реагирате ко да се работи за 20 години разлика или поише.
Мислам дека за истава глупост со годините ја нападнаа и српскава блогерка @tackasta_mara, дека има постар дечко, мене лично не ми смета баш ми се убав пар
Оф топик ама се разведе таа од маж и? Аууу штета бе, каков тип беше тој. Битно среќни да се, другото не е битно.
Доколку доволно долго се заедно само за секс може и ќе останат заедно. А може се нашле така разумни, созреани и двајцата и се заедно.
Не е голема разлика,визуелно можеби нема да се примети,ама мозочно секако,заедничко размислување НЕМА ДА ИМА никогаш..
До 10мах може да се толерира. Ако е жената 30 тој 40,ако се помали едниот не е созреан доволно и тешко да имаат теми на муабет, а ако се повеќе години е сериозно проблем. Може не на почеток ама покасно сигурно. Различни перцепции, немање доволно енергија , едниот во најубавите години и сака да ужива и да шета , а на другиот му поминало времето за тоа и сака да одмара. Разликата во години се гледа покасно а понекогаш и прекасно.
Не,но изгледаат доста помладо од маж постар 12 години од нив Не знам зошто сте толку буквалисти.... Јас го кажав своето мислење,не го наметнувам никому и не би сакал некој да ми наметнува свое.(Ова се однесува на сите што ме цитирале) Поздрав
На 20 години на прво место е сексот, после е муабетот. На 30 години е муабетот после е сексот. Во ред е да е вака, хормоните си играат улога. Чиста биологија. Ако не е по овој редослед е многу лошо.