@Bruh131313 заборавив линкот да го ставам. https://nypost.com/2023/12/29/lifes...-as-a-tot-but-her-story-is-not-what-it-seems/ Мене ми е педофилско ова.
Girlie бараш проблеми кај шо нема. Види како ти е погоден. Ако карактерно сте погодени, ако се почитувате и сакате, сексуално ако сте компатибилни - 4 години помал и малку понизок нема зошто да е некој проблем шо би бил deal breaker. Пак, ти си знајш дали осеќаш некој ick околу ситуацијата и јбг ако осеќаш нема опуштање и ќе носи до тензија, ама ако се е ок оти да не?
Ако си одговарате карактерно, тоа не треба да биде проблем. Мајка ми беше постара и повисока од татко ми.
Дефинитивно сум за помлада може и 10+ години а постара никако зошто јас сум 40 и ретко некоја моја врсничка ми влегла во око
Drugarka mi e 30 god i e vo vrska so covek od 49 god. Sto misliste za vakva vrska? Taa e razvedena i ima dete a toj ergen
А што има да се коментира за друг. Ако им е убаво нив, океј е. Секој нека си прави како што му одговара. Ако мене некој лично ме праша дали јас би била со толкава разлика, не би. Ама тоа јас а не значи дека друг нема да му е убаво.
Вакви глупости со разлика во години ме вадат од такт. Сѐ додека не е врска со малолетно лице-во ред е. Што има да знаеме ние како се чувствува и што сака некој друг?
Не ти е битно туѓото мислење, битно е ти а и он како се осеќа. Некој нема проблем некој има. Зависи... како се осеќаш ти покрај него? Како се осеќа он покрај тебе? Види со штикла дали има промена на атмосфера. Разговарајте отворено, мерете 3 пати и пресечете еднаш. Не сте мали а не сте ни многу млади за да мислите дека има време а и многу избор. Абе ако има искра и маче со куче бидува.
Убава желба 10 и 15+ плус,ама и таа младата исто го мисли,што би со некој постар кога може со врсник или она наивна па не знае.И да најдеш некоја на подолг рок за сериозно и она би играла како тебе и малку би настрана.