1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Mila876 , тој не ти е дечко . Човекот е педофил . Таа разлика е :x

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    :o Тој не е дечко, па тој е чичко! :o

3. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Каков чичко бе , може татко да и биде . Јас имам 17 , татко ми 38 има .

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Ама чичо плус и женет бил :x
    Мила Дефинитивно 15 години разлика е многу! Можеби и дечко ми е постар од мене, ама сепак е помлад од твојов...плус и јас скоро 4 години сум постара од тебе :x
    Ама остај се тоа... Туку женет е :fubar: ......А плус и во затвор може да те лежи.....

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Па и женет не ми се верува :x Значи како гордо и достоинствено таквите фуфи се шетаат по улица :x

6. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Па добро што да ви прави девојчето кога вие не знаете што е љубов . Ма ајдеее ... :^)

7. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Добро бе деца што ви е на вас!? Со кој памет си се впуштила во таква врска? "Љубовта не познава граници" :D што знаеш ти за љубов на 17 години? Оди таму заврши прво средно и најди си некој врсник, а не со чичковци да се мафташ. Па ти очигледно дека не си ни свесна он зошто е со тебе :puke: До каде отиде денешнава малдина..ц ц ц

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  8. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Уште што нема да прочиташ веќе. Ти 17 тој 32 женет ама супер ви оди :rofl: :rofl: :rofl: . Ма дај молам те освести се што зборуваш. Како прво 15 години разлика???? :^) . А како второ па и женет, ах бре девојче не се залажувај со глупости најди си некој како тебе или 2-3 години постар. Па и за љубов ми зборуваш, ти незнаеш што е љубов, туку дека сега ти лета умот затоа. Мој совет освести се додека ти е време!

9. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Многу ме интересира дали твоите дома го имаат запознаено дечко ти? Како гледате на заедничка иднина? :^)
    Некако не ми се нормални баш таквите врски,најверојатно типот има некаков психички проблем,треба да се лечи :x

10. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Девојка со 15,16,17 години нема исти погледи кон животот какви што има маж со полни 30 години! Има разлика во сфаќањето,има разлика во потребите, различни интереси и најверојатно ќе има повеќе проблеми! Не велам дека е невозможно да опстане таква врска, но едниот ќе мора да отстапува од себе си! Малолетно девојче со 16,17 години најверојтано има потреба од журкање до раните утрински часови, дружење со другарките, има енергија и вољја за максимално искористување на времето во забави... додека пак маж од триесетина години најверојатно има потреба од девојка која ќе ги исполнува неговиоте критериуми, му треба жена со која има планови да стапи во брак! Која е тогаш поентата да се вложува во таква врска, кога едниот созреал и изживеал многу работи а другиот тукушто расцветал и допрва треба да созрева :!:
    Доколку пак станува збор за поголема разлика во годините но и двајцата го надминале критичниот период, девојката на 24 години проживеала доволно како и мажот на 35 години кој можеби и повеќе од доволно проживеал од ,,лудиот живот,, :lol: ...е тогаш сметам дека таквата разлика е само во годините, не и во потребите, сфаќањата и интересите на партнерите! Таа разлика може да се проголта, или можеби воопшто не претставува проблем за нормално функционирање на врската!
    Затоа девојчиња одберете врсник со кој заедно ќе созревате, не бирајте маж кој ќе ви го скрати убавиот тинејџрски живот!

На pufi-cufi, sweety90 и Offspring им се допаѓа ова.
  11. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    :x што се нема да се прочита значи....
    Не сакам да коментирам на погоре пишаното, доволно сте коментирале вие.

Ко што пишала мина, и мене не ми е јасно како девојче од 15 години ужива со дечко(читај маж) од 24-5 години. Како може да и е интересно ???!!?!!??!?!

12. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Блонд , т.н дечко има 32 , не 24-5 :)

13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Друг пример употребив, не тој за чичкото и внуката :rofl:

На slobodka и marama им се допаѓа ова.
  14. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Ееее после ќе се жалат, ме искористи, ме силува, не сакав да му дадам, ме разочара...пфффффф...па си го барате крај краева :fubar: :fubar: :fubar: „Чиче, чиче, педофил си, ама те сакам!“ Несалам деца! :@

15. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.119
    Допаѓања:
    2.710
    Е ај што се тие без памет, деца се па и ги осудувам ама и не целосно(сепак се деца), ама оној староно магаре, тој што прави???Ако капацитетот му е толку само деца да може да заведе, алал да му е.Јас него го осудувам многу повеќе.

16. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Искрено да кажам приказнава не ми е мн мн за верување. Абе ајде 17 години па тоа е дете. Некако ама ич не ми е верно маж од 32 години со дете од 17. Приказната да беше во стилот јас имам 20, а тој 30 ок ама вака девојката е сеуште во лудите години незнам како може да и е привлечен некој што веке има брчки полицето и му се познаваат белите влакна на косата. И баш меинтересира дали другарките го знаат дечкото? Дали ги има запознаено? Покрај толку убави млади дечки ти кај чичко :D

17. dan1

dan1 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    Во таква врска и двајцата партнери се криви не може да се осудува само мажот...секако и девојчето е виновно исто толку сигурно никој не ја натерал да влезе во врска или пак стапи во брак како што беше случај пред неколку дена кога дознав дека девојче од 18 години стапила во брак со маж од 40 години!!!!! Поголем апсурд немам слушнато целиов мој живот...јас имам 20 години а татко ми има 41 година значи нив цел живот сите ќе ги гледаат како да се татко и ќерка мислам како ќе се однесуваат во јавност?!?!? Мојот дечко е 5 години постар од мене и мислам дека не е многу голема разлика ама мислам дека многу зависи и од тоа колку се согласуваме и колку се сакаме. :angel:

18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Зошто мислиш дека не е за верување, не е се како твојот ник :x За жал, се повеќе се такви како девојчено што газот под ќирија си го даваат за да се повозат во скапа кола или некој да им купи парче облека, парфемче без разлика што. На нив не им се битни околностите под кои тоа го прават, тие се бескрупулозни истовремено и плитки и неразумни.

19. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Јас сум 25 а маж ми 32..Абе се утепав од мислење дали сме преголема разлика, и дали воопшто да почнам нешто со него..Некако ми беше шубе се додека не се запознавме повеќе..Како може со 17 да се разбирате совршено бре?? Алоо девојче бре овој може само да те посвои!!! Друго ништо!! :x

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  20. artemis

artemis Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    324
    Тој е женет. Немам коментар понатаму. Глупост.

Инаку, во врска со темата. Имам сосетка која има 32, а мажот е постар 17 години. Му роди и деца, на млади години, и сега децата пораснаа. Неа и се шета, а него му се седи дома, го изживеал тоа.
    Таа си шета, некогаш и не кажува дека има деца. Живее слободно, како да е девојка, а навечер се враќа дома откако ќе се забавува.
    Е тоа е разликата во години, си носи последици и тоа големи. Еднаш и едно од децата и рече: Мамо, зборуваат за тебе. Ама брзо го заборави тоа, едноставно како пуштена од ланец, а мажот е во кревет во 10 и пол. Е не ја бива. Не чини преголема разлика, тоа само ептем ако се сродни души, но такви љубови се ретки, најчесто се се сведува на попален мајмун по младо девојче кое лесно може да го излаже, а не е способен да најде некоја созреана, зашто самиот е несозреан.

На sweety90 му/ѝ се допаѓа ова.