Се шалиме бе душо И јас на твои години можда и "побетер" од тебе ќе ги анализира ваквите разлики во години . Ама....... Само љубов , почит и верност нека има, друго не е важно
Taka e bitno e dvajca da se sakaat i pocituvaat ako go nema toa dzabe i vrsnici da se, toa sto za nekoj e normalno za drug e nenormalno i obratno Se dodeka za dvajcata koi treba da bidat zaedno e normalno ne e vazno sto tret ke kazi i rece jas toa dobro go razbiram i ne osuduvam nikogo Moabetot bese za sluckata devojkata 18 so odi so 35 deka taa e se uste dete takvi ne gi osuduvam ama takvi mazi me nerviraat na golemo bidejki edino nesto so mozat da napravat e da izlazat maloletnicka ili nekoja koja tek stanala polnolenta
Не бе Сите среќни весели, си се сакаат, се си е супер.. Идеално, идилично И овие мислења наши како токсичност се рачунаат, слободно нека се рачунаат Него, ја да си прашам, за груминг се работи само у случај да е девојка у прашање или може и дете машко некое? Најчесто секако знаеме дека девојките идат со значително постари типови, ама има и по некое детенце што истото го прави со некоја возрасна тетка/баба.
Не , не Не е баш 20 де 18г и 10 мес . Малку повеќе од многу , ама па помалку од премногу Арно што детето не подмладува Минатата недела наполни 3 год . Знаеш колку ни е забавно по дома ?! Како 20 годишњаци сме и двајцата
Ima veruvaj ima i momcinja koi sto odat so vozrasni tetki koi mozat majki da im bidat, ne se samo devojkite zrtvi na gurming i mladi momcinja se Kazav veke deka znam od gradot moj momce 23 sto odi so 39 godisna zena Momceto ne e imalo devojka i se vljubilo a ovaa iskusna i znai kako treba Mozi i so brak ke zavrsat barem taka mi deluvaat
Сиг не одат со толку мн години поголеми од нив од љубов. Се поремети светов. Ај жената да биде постара околу 12-15 години разлика од мажот е друго, ама обратно...
Што те привлече толку повозрасен маж? Искуство? Пари? Љубов? Нешто друго? Не те осудувам, туку само ме интересира што гледате кај толку постари мажи.
Еве што гледам Многу љубов , среќа , мир ,спокој , сигурност ...... Ма не можам да објаснам што гледам. Буквално СЕ
Mislam deka vo tie godini veke e drugo i ona e vozrasna i on e malku poveke vozrasen, deka e mnogu postar toa stoi ama ovde nema zrtvi na gurming tuku si odlucuva so zdrav razum sekoj od niv sto saka a ako e dete togas e drugo 20 godini razlika moze lesno da bide izlazano bez razlika masko ili zensko...