Имам блиска комсика во мало,со 15 години разлика.Ја наде усте средно се омажи и роди.Сега повремено има афери со други мажи,ама нејзиниот пак ја врака.Сака млада жена.Типов нит е нешто богат или убав ама ете налетал на девојчево што потекнува од дисфунционално семејство..Нејзините не ја примаат назад и соба не и даваат и така сите се заглавени посебно децата што знаат што се случува
Нормално дека можи и машко. Грумингот е определен од возраст, не од пол. Секој возрасен шо излегва со дете е грумер, таквиот однос е груминг.
Нема да ти објаснувам пошто не си го сфатила значењето на зборовите во мојот коментар. Препрочитај и сконцентрирај се на „скоро“ и убаво размисли го значењето на прилогот. Поздрав.
Да сте живи и здрави и вие и синчето, прекрасни сте, баш се гледа дека сте среќни и од една слика. Да си терате и да си свиркате.
Разликата во години за секс годи, за брак шкоди. Зборувам од женски аспект, кога сте помлада сигурно би ви годело да имате секс и со некој кој е двојно постар од вас, пример вие 20-25 а тој 40-45, секако ќе знае подобро да ве задоволи, се претпоставува дека на тие години би требало да има доста искуство.. Додека обратно исто така уште повеќе годи и пред се инпонира, да имате 40+ а да привлечете некој од 20+. Вие веќе искуството го имате, знаете што сакате а тој ја има енергијата, и ако тоа добро го споите може да биде лудница. Додека за брак секоја разлика од 5 години би била штетна, би имало многу недоразбирања... и единствено што би можело да ве спои со таков човек е ако е доволно богат и се исплати да го трпите.
Ова што го кажа држи вода, ама пример јас сум 24 год и за секс да е не би била со толку стар, подобро помлад од мене од колку стар дупло хаха,бидејќи младите се поинтересни, повеќе имаат енергија и по секси изгледаат по се привлечни барем за мене, нормално и генерација или постар некоја година Инаку ова само онака хипотетички со друг не сум била ниту би била освен дечко ми, ама само да се види дека и 20 плус не ја занимаат толку постари хах и ако би бирала тоа би бил помлад од колку дупло постар Секој за себе нели ова мое мислење боље млад неголи дупло стар ако се работи само за секс а за брак машкото постаро до 10-12 Тина год највеќе а може и помладо до 5-6 год јавеќе...
Ај кога си спомнала да си прашам мислење од повеќе жени, дали си била со маж 40+? Зашто имам слушано од девојки што биле дека после 40-та година на мажите им станува мек алатот и чувството при секс не е тоа тоа како да се има секс со некој 20-30 годишен.
После 40та година мажот и те како е активен. И нема проблем со цврстината. Може после 50тата се менува ама еве нека кажат повозраснит членови.
Јас имам 33 години и да бидам искрен, лично, најмлада со која би сакал да почнам нешто е 25 години. (секако, не е наклесано во камен), ама јас зборувајќи за себеси, проблематично ми е да замислам да се гледам со девојка што е доста помлада од мене. И да не е така, ми има нешто предаторско во сето тоа. А, за зрели личности немам против и да е поголема разликата помеѓу нив.