10 год помлад, кажува дека сум му прва во кревет, дечкото има 30, како би поверувале вие, а се колне, и дали би останал со мене, мислам дека било која друга да му се пушти ќе ме извара.. совет плс,
Не ми е чудно тоа да си му прва, а другото зависи каква личност е и на што сте, треба сама да процениш.
Точно треба да проценам , но неможам , имаше ситуација каде го фатив во лага , се слушал као на зезање со некоја друга , а не кажувал, долга тема како го фатив , се колнеше пачеше дека немал некои намери љубовни.. сигурна сум дека немал ништо со таа, но довербата ми ја заниша премногу и неможам да сватам зошто да криеш и да збориш со некој, кој е милион нивоа понизок и погаден од тоа што го имаш
Маж може да те лаже и кога се колне, и кога плаче, вриска и се мава од земја така да размисли си и процени си убаво и верувај и на интуицијата.
Беше тоа пред 8 месеци, решив да поминам преку тоа, сепак некого го сакаш, но доверба неможам да вратам никако, и цело време ми се врти тоа во глава
Епа тргни од тоа што те излажал, а девојката не ти е вооошто крива за да навредуваш, единствено гадно во случајов е тој и твоиве навреди кон неа.
Во која смисла пониска и погадна.Баш ме интересира како ги вреднуваш луѓето.Најверојатно физички,затоа што не ја познаваш девојката.