Важно е вие што мислите, ако на вас не ви пречи таа разлика во годините воопшто да не ви е гајле за другите што мислат. Ако прашуваш "кој што би направил" секој различно ќе ти каже. Јас лично не би била со толку постар од мене. Ниту пак верувам дека може да се роди љубов во мене кон некој што е доста постар од мене и 10 години разлика ми е премногу. Само годините ви се проблем или нешто друго?
Другар, ова го пишувам најискрено од срце верувај, ТИ СИ ПОБЕДИЛ ВО ЖИВОТОТ. СИ НАШОЛ КРАЛИЦА. УЖИВАЈТЕ ЗАЕДНО.
Она е доволно возрасна за да размисли рационални и реално и да се согласи за сите предизвици кои ќе си дојдат кога ти ќе имаш 65, а она 48 години (дај Боже ако сте живи здрави). Тебе би те советувал да се одржаваш кондиционо, да вежбаш редовно, да не пушиш и да не пиеш (бидејќи овие го забрзуваат стареењето). Реалната старост кај човекот е најмногу детерминирана од кардиоваскуларното здравје.
Ти благодарам. Како мислиш сум победил во животот? Како прво се знаеме премногу кратко за да преземам било какви чекори со неа,ама знам дека ја сакам и сакам да бидам со неа. Инаку да,за мене кралицата е она, во вистинска смисла на зборот.
Е вака размислува зрел маж, бравови посакувам многу среќа во љубовта. Љубовта не познава граници, се додека сте среќни и исполнети не гледам проблем. Имам само едно прашање, во каков однос си си нејзините деца и таа со твоите, и колку години имаат тие? Претпоставувам поголеми се. А и постарите жени се посекси и поискуснити завидувам богами
Како културно му објасни на човекот доколку пуши и пие нема да биде кодниционо спремен за во кревет и ќе го изневерува жена му бравос