А ако не е тој толку финансиски обезбеден,еве девојката има повеќе финансии,од што интерес е?По автоматизам ако е постар има пари?
Добро уште разглабате на темава? Маубетов веќе неколку страни наназад е отров… не знам зошто уште се објаснувате.
Pa dobro neznam kaj nas nema takvi slucaevi vo sk se gleda deka ne sme isto nivo so prostaci ne mozam.
A si probala? ti si vo takva situacija? Da e nekoj "Tom Cruise" po ubavina mozno e inaku vaka tesko. Jas iskreno ne veruvam sekoja gleda podobro da pomine.
Што ти можам?Овде дискутираме само.Не,не сум пробала ако баш те интересира.Ама тоа не значи дека треба да ги сметам за ненормални другите.А што ќе им е постар,помлад партнер тоа е нивен живот и избор.И крај на дискусијава,досадно ми е да се повторувам
@us2026 Не знам уште што нема да измислиш, за да си оправдаш нешто што не е така.. Кој што сака нека каже ама зад 95% од врските со толкава разлика стои нешто зад тоа што не искрена љубов, може над 30 години е океј поголема разлика, пред тоа не... Некој спомна дека и никој не гради пријателства со драстично помали, осбено не 24 годишник да има другар 16 години.. Ама не само тоа, браќа и сестри кои што се 5+ години разлика не се блиски за разлика од тие од 2-3 години разлика, уште од тука може да се согледа дека имаат врска годините.
А значи ок ви е да бидете педофили? И animal-fuckers? На многу од вас само законот ве спречува да општите со деца, иначе и во бебињата ќе го пикните. Срам да ти е, мрш. Дај банирајте го овој, ми се гади од такви нелуѓе. Јас мислам дека age of consent треба да го напраат на 25г, баш тогаш се оформува мозокот целосно кај жената. Кај вас изглеа никогаш. Па да видиш тогаш дали ќе ебавате нешто.
Немам уловено поглед на постара жена 30,40+ да мерка младо момче 18 и испод, додека на другата страна, тотална спротивност. Меркање од глава до пети, лиги течење фигуративно кажано. Одите да се лечите под хитно.