Веќе кога се во години и успешни (не знам колку е) мислат дека заслужуваат убава и млада жена до нив. Како трофеи им е за тоа што придонеле кон индустријата.
90% у тие години се Вело Марковски, а он е постар само неколку години од Бред Пит, замислете. А и психички, овде на 30/40 години повеќето се бумери, не па на 70 да најдеш човек со модерен мајндсет и интереси што ти се блиски, да гледате слични серии/филмови, да имате сличен хумор, просто е невозможно. Мене од моја генерација ретко кој ме шармира, не па да се трљам со Трифун Костовски. Мора да станува збор за некаков моми/дади ишус, не знам ств. Зборам за разлики од 20/30 години.
Јас имам 22, дечко ми 31. Заедно сме скоро 1 година, на почетокот, кога дозна за годините му беше глупо и прекинуваше со мене. Јас му се враќав, ми беше симпатија уште неколку год пред да се запознаеме . Сега ми е супер.
Немој да дозволиш годините да бидат пречка .И две години разлика се многу,ако со некој човек не се сложуваш.
Еве овој со 56 години помлада мома и оп дете на девеесет, се земале кога имала 17 тој 73 (младолик бил доста): Премалку е. Најди си постар... Шега на страна, сè зависи дали ви оди муабетот и дали сте слободни и двајцата. Повеќе загрижува ако, доколку прашуваш за себе, на 31 не си сигурна па прашуваш тука непознати на форум што они мислат за туѓата (во случајов твојата, вашата) љубовна среќа.
Годините не се битни кога е во прашање љубов која е искрена верна вистинска По мене најубава одлука во мојот живот