1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. Crushed

Crushed Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ви благодарам на сите што ги споделивте вашите размислувања со мене. Од страна гледано е многу лесно, не е важно што ќе кажат другите, ништо не е важно. Но кога тоа ќе се почуствува на своја кожа, тогаш е нешто друго. Никому не му го посакувам ова... Ова е тунел без излез... Не е толку ЛЕСНО

2. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    Човекот кој го сакав највише на цел свет беше постар од мене 6-7 години... и сватив дека тој со мене бил од чиста досада како што е сега и со таја к**вата со него :tmi: но сега понечно си засакав дете кое е врсник со мене и супер ни е за сега :D :D

3. Minnie93

Minnie93 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    50
    ако си одговарате годините не се во прашање... само да се сложувате и се ке ви биде океј..... :) :) :)

4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Брат ми е помал од девојката 1и пол година (а тој има 25 години) - па се сложуваат.
    Зависи, битно е вас да ви е убаво и да има хармонија.

А мене ако ме прашате, не можам да се замислам со помлад дечко.

5. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.138
    Допаѓања:
    8.232
    Кој пробал знае. За мене нема никаква разлика дали е 1,2год помал. Се е индивидуално,а зависи и во кој период од животот. Тој 24, таа 25 не се забележува толку. Ама кај тинејџерите да, нели машките покасно созреваат, башка па и помал equals babysitting. Кој има нерви може да проба и на тие години.

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    значи што се нема да прочиташ..........

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.034
    Мислам дека годините не се некој пресуден фактор, се е до индивидуалноста и сфаќањата на секоја личност посебно , познавам многу кои се во врска или брак со партнери кои се значително постари од нив (7,8,10,11 години) Јас со дечко ми сум разлика 9 години и воопшто не ја ни забележувам не само поради тоа што физички делува многу помлад од она што е, туку и размислувањата, начинот на забавување, темите на муабет ни се исти . Едноставно преубаво ми е со него, се чуствувам како да сум во врска со врсник :)

На Crushed му/ѝ се допаѓа ова.
  8. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    12
    извинете вака али што би јас делела 19 годишна девојка со 35 годишен маж? каде се тука заедничките интереси? никаде!

9. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    12
    кога би размилила дека би можел татко да ти биде едноставно треба девојките да се помират со тоа дека со мн постари мажи иднина нема!

10. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Луѓее помагајте!!! Уште од мноогу одамна си пишувам на фб(и се гледаме дури и додека бев со бившиот) со еден другар на мојот братучед ама проблемот е тоа што он е 1 година и 5 месеци помал од мене а јас се заљубувам ... незнам што да правам коа сум со него ми е многу убаво но моите другарки мислат дека е многу мал за мане ....

11. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Секој има различно мислење за ова.Така да најубаво ти треба да си знаеш

На maja.kostovska му/ѝ се допаѓа ова.
  12. maja.kostovska

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Да ама сакам ваше мислење да прочитам дали вие би биле сонекој помал од вас ...

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    па не е 10 години помал, голема работа за година дена бе............што има врска ;)

На maja.kostovska му/ѝ се допаѓа ова.
  14. maja.kostovska

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    И јас тоа викам ама ... јас сум 2 година а он е 8 одделение најмногу ме мачи

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    па нема врска де, може детето изгледа повозрасно :) ! ехеее, познавам парови каде девојката е 2-3-4 па и повеќе години постара, па пак функционираат супер, само што не очекувај, машко од 8 одделение да размислува на твое ниво,така да за сега немој да си планираш нешто пооосериозно :) Aко ти е за мување само, не се замарај

16. maja.kostovska

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Јас првпат коа го видов помислив дека е 3 година ... за размислување можам да кажам дека доста паметно размислува а и плус рокерче е

17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    епа тогаш не се замарај што ќе ти кажеле другарките ;) кои се па тие тебе да ти кажуваат дали бил помал?? тебе ти се свиѓа---да---- епа мувни го :)

18. maja.kostovska

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    јас и врскиа си планирам 8)

19. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Дај, најсериозно, не ме смеј вака во оваа глува доба. Што виде кај дете 8мо одд????? Ај да беше ти 3та на факс, а тој 2ра средно, повеќе ќе сфатев, отколку оваа разлика-2ра средно и 8мо одд.

Искрено, можеби за неколку години би функционирале, ама сега-НЕ! И не залажувај се, сепак тој е ДЕТЕ, машките почнуваат да созреваат покасно од женските. И плус, а бе сакаш дете да си шеташ ???

Сепак твој избор, ова е само мое мислење.

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    блонд маааа :D Kакви 8 одделенци имаа :inlove: :inlove: :inlove: :P