1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Aма прашањето е он што планира? :) ја ти кажав, за мување не се замарај ;)

2. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    И тој сака више и ме праша а ја глупа го одбив оти имав дечко (иако знаев дека врската ми е прикрај)

3. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Лудо бееееееее, 8мо одд ????
    Ај ако е така, знаеш какви има 30 годишни, изгледаат како 17 :rofl:

На Crushed му/ѝ се допаѓа ова.
  4. maja.kostovska

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Блонд има 8 одделенци што размислуваат многу позрело за рразлина од некој шо се на моја возраст и поголеми

5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    е за ова сум уште посигурна :lol: :lol: 8) не,шала на страна има еден 15 годишен, очи да ти паднат :rofl: ама ја само се шалам, не фаќам ја помало :P

6. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Има и 30 годишни што размислуваат како 15 годишни. Ми ја сфаќаш поенатата ??? Како и да се однесува, сепак си ги има годините (во твојот случај многу малку).
    Лудо, можеш да паѓаш на 15 годишни (на помали од тебе), ама верувај ми, да им дозволиш да те фатат макар за газ, тие ќе паднат :lol:

Си стојам на своето-на тие години, се осеќа многу разликата. Тој за неа е дете.
    Точка.

На maja.kostovska и ludoto19 им се допаѓа ова.
  7. goran83bt

goran83bt Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    po moe da gi opravduvam normalno ako ima vistinska ljubov
    [mod-kirilica:xwx92ewn][/mod-kirilica:xwx92ewn]

8. maja.kostovska

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    ехееее и не баш 12 години разлика ... МНОГУ е

9. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    ^Таа (моја) тема е затворена ;) 1 година помина :)

10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Мислам дека годините се важен фактор во една врска, се’ додека барем едниот од партнерите е се’ уште малолетен... Јасно е, тоа е доба во која хормоните и карактерните промени го имаат главниот збор, а не зрелиот разум... Понатаму е веќе полесно, и секогаш се можни двострани компромиси кои ќе помогнат во градењето на една цврста и стабилна врска помеѓу саканите личности. Но сепак, разлика која е „идеална“ според мене е +/- 4 години, во тој опсег партнерите ќе имаат најголема хармонија.

11. bejbe69

bejbe69 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0

jas mislam deka ne bi trebalo da ima precki i problemi see do toa kolku e se rabirate megusebe :)
    i
    [mod-kirilica:rtvgo9dg][/mod-kirilica:rtvgo9dg]

12. Antonij

Antonij Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    28
    Охооо батко јас не би :)

13. maja.kostovska

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Е сеа и јас ги оправдувам врските во кои машкото е година до две помал .... :inlove: :$

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  14. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    Јас и дечко ми сме разлика 10 год. и супер функционираме. Никогаш не сум имала дечко врсник, сите биле постари од мене минимум 4 години. Секогаш сум барала сериозност (кога имам проблем да можам да му кажам, да ми даде совет и да ме разбере), сигурност (дека е секогаш тука за мене и дека во тешка ситуација ке бидеме заедно) и заштита (кога ке ме гушка и Дракула да се појави да му се изнасмеам :D ) нешто што не сум можела да го најдам кај врсник.

На Crushed му/ѝ се допаѓа ова.
  15. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Зошо да не?! Ако има вистинска љубов, се може да фукционира најнормално. И нема врска кој е помал кој поголем, дали женското е помало или машкото...оставете ги предрасудите дека девојката треба да е помлада од момчето, тоа било во 19ти век, сега е 21ви и се е дозволено под услов на искрена и обострана љубов! :*

На Minnie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    мене разлика од 10 години некако ми е многу и неможам да ја сварам, особено не кога девојката е 15 момчето 25 некако ајде би прогледала низ прсти 25 со 35 али што јас млада а тој стар. пак некако не ми иде ова со годиниве и разликава. пред се мислам дека на постари години ке се осети таа разлика во изглед па некој момчиња како што остаруваат побрзо или обратно ќе изгледа како да се шетате со родител не со маш/жена. така да според мене ете ајде да кажам преку сила со судни маки 5 години разлика. иако ете со мажулето сме година ипол разлика, сепак мое мислење е дека јас не сакам и никогаш не сум сакала машки 5-10 години постари како што сум младолика ќе изгледам како ќерка да шета а не девојка :lol: :lol: :lol:

17. baby.90

baby.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    197
    Јас и дечко ми мн си личиме, ко што сите ни кажале, не се приметува таа разлика воопшто, он е мн младолик. Се разбираме и супер си функционираме, така да воопшто не ми смета разликата во години :)

18. m.dejzi

m.dejzi Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    Jас имам 17 а дечко ми 24, идеме година ипол и топ ни е, супер се разбираме и не можеме еден без друг, годините не би требало да се во прашање кога се работи за љубовта, како што викаат љубовта нема граници, битно е само да се совпаѓаат размислувањата, и какви се карактерите, тоа што се наоѓа во умот - не се мери по годините. искрено немам дури ни другарка (не дека неможам да имам туку едноставно не ми е потребна, со најдобрите другарки прекинав да се дружам) едноставно он ми е и дечко и најдобра другарка и друштво и се. Кога ќе искочиме ќе сретнеме некој случајно, некое друштво и седиме заедно се дружиме, а иначе некое постојано друштво немаме, ние двајцата сме си доволни еден на друг и топ ни е.
    :D :inlove: :D

19. Sheron

Sheron Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    6
    Ние сме разлика 18 години па функционираме. Кога се има љубов, разбирање и желба нешто да успее годините немаат големо значење :)

20. Minnie93

Minnie93 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    50
    супер е што се сложувате со дечкото ти но што немаш другарки тое не ти е добро....... еден ден ке ти бидат они попотребни од дечкото ти кажувам од лично искуство...... подобро најди си другарка со кој ке делиш се...... и убавите моменти со дечко ти и многу работи кои нема да можеш да ги споделиш со дечкоти...... верувај ке ти треба другарка!