Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    srcu6ka1, сега можеби изгледа како многу...но верувај дека не е, ако вие си наоѓате заеднички јазик нема никаков проблем

На detektivdaniela му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    што мислите вие, можно ли е некој кој моментално има 22/23 , да чека во буквална смисла од 19 години девојче помало од него 6 години за односи мислам, МНОГУ ме интересира вашето мислење повозрасни девојки и дали ќе се поистоветува со моето размислување и теза искрено се работи за моја многу добра другарка отворени сме за СЕ и за работи што некогаш би требало да се премолчат, за целиот нејзин љубавен живот осим за дечко и, мислам дека и е непријатно
    бтв кога се запознавме она веќе идеше со него... ;)

3. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    ako ja saka zosto da ne ceka,sepak ako taa misli deka seuste ne i e vreme za odnosi,pa i ne se nekoja razlika vo godinite kako sto svativ taa 19 toj 23,jas so mojot verenik sme 8 g razlika pa najubavo ziveeme bez nikakvi problemi :)
    [mod-kirilica:fmapk3px][/mod-kirilica:fmapk3px]

На law му/ѝ се допаѓа ова.
  4. blue.jeans

blue.jeans Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    35
    А што би рекле ако момчето има 16 години а девојката 18?

5. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    6.597
    ^Ништо. :) Искрено според мене ова е најдобра разлика, не е ни премала ни преголема. (зашто јас неможам со врсници.) Инаку, баш тој што се мувам сега сите претходни му биле поголеми за 1,2 години, можеби и повеќе ама супер си поминувале, не мора тоа да значи нешто :)

На blue.jeans му/ѝ се допаѓа ова.
  6. maryJ

maryJ Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    17
    Па еве и мојот дечко е помал од мене скоро година ама не се осеќа разлика, се зависи од тоа двајцата колку сте зрели..
    Сум имала и дечко кој што беше 8 години постар од мене ама јас бев тогаш детиште 16-7 год. а он 24-5 ама па баш убаво се согласувавме
    Е сеа да би имала дечко помал од мене неколку години, не би издржала со него многу, бидејќи мислам дека машките не се многу зрели како женските..

7. Artist14

Artist14 Активен член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    13
    Мене ми е многу убаво кога видам некој пар со поголема разллика,но не некоја екстрема разлика по 20тина години.Убаво ми е највеќе до 8-9-10 години разлика,а помал од мене некако не ми е баш... :)

На law и detektivdaniela им се допаѓа ова.
  8. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Баш денес слушнав случај за моено комшиче.. девојчево 15 годинки на одмор се испомувала со некој 28 годишен! :fubar: :fubar: :fubar: алоооо каде со тој памет бееее?! дури и не му кажала на типов колку години има за случајно да не ја откачи. Стаписана останав искрено, кажете што сакате ама тоа е премногу! :!:

На anamariia.x3 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    ее поради постарите машки денешните девојчиња се толку напредни, 3-4 ај и 5 години во ред е, но повеќе за едно мало девојче никогаш не би оправдала, друго е веќе да девојката е зрела полнолетна, но мало девојче... :sweat: жално ццц гледам осмоодделенки 15 штикла кратко фустанче и дечко на 20 и некоја годинка па си мислам кај отиде младината, на тој возрасен маж лижење не му треба, него тие малите се наивни и после кога се искомлицираат работите , леле се случило е зошто да е чудно.

10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.570
    Мојот партнер е постар од мене 4 години,и се сложуваме како куче и маче,ама го сакам инаку до сега ќе му искубев косата од глава,толку сме значи различни типови и карактери :devil:

11. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Мислам дека немаат врска годините ако си заљубен :l:

На law му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    За тие што велат дека љубовта не познава граници-Дали би биле во врска со некој 25 години постар од вас?Доколку вие сте 17 а се гледате со 42 годишен дали тоа е нормално?Повеќе личи на педофилија тоа отколку на љубов..

На ana-33 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. law

law Активен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    8
    Одсекогаш сум сакала повозрасни машки од 5 години па до 15 постари од мене. Сегашниот ми е 10 и супер ни оди не обожавам врсници или две години постар деца се за мене

14. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    кога е љубовта во прашање,годините и километрите (ова за километрите е проверено,хахах) се само еден обичен број.но ако има вистинска љубов секако дека ќе има пречки,кои ако вистински се сака лесно се надминуваат.е ете зошто мене ме викаат hopeless romantic :P xaxaxa

голем поздрав и бакнежи до сите вас :* :* :* :*

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.570
    Разлика во години???Па што знам не сум сретнала досега пример со некоја разлика огромна, која ми боцка очи...секој со свој вкус нели иако мислам дека големата разлика носи и свои посебни проблеми...а од друга страна таквите врски можат да бидат исклучително стабилни...и не може да ги генерализиаме работите а особено љубовта...е сега секако цела оваа приказна паѓа во вода ако станува збор за господин кој е постар од вас да кажеме 45 години,при крајот е и има 50 милиони фунти на конто во банка кои ќе бидат ваши штом дотичниот се упокои.Тогаш ќе може да се тешите како ви доликува па дури и да пуштите солза на јахтата,далеку од очите на јавноста,а солзите ќе ви ги брише некој од вашата дваесетчлена посада,далеку од очите на јавноста(кои патем сите се мажи од 25-35 години) [​IMG]

16. Miss-Depp

Miss-Depp Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    32
    Постар поубаво,барем според мене :)

17. brokenHeartgirl

brokenHeartgirl Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    15
    Јас се заљубив во комшијата кој е 10 години постар од мене и сега ми е срам да зборувам со него и кога на фб ме праша зошто не му зборумам му кажав дека му се лутам за нешто што и кажал он на мојата наставничка за мене :tmi: . P.S. пријатели се со мојата наставничка

18. katyimpossible

katyimpossible Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    5
    Јас неможам да се замислам да бидам во врска со некој мој врсник, а не па помал од мене. :!:
    Порано да, сега НИКАКО. Можеби затоа што велат дека машките покасно созреваат(без навреда ама точно е) и така ми се несериозни,абе прави ДЕЦА. :lol: И затоа сакам постар, не нешто 10 години постар, ама макс. до 5 години да. :D

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Јас и дечко ми сме 6 години разлика и многу ни е убаво.Подобро е да имаш повозрасен партнер од тебе,ке има големо разбирање! Но сепак зависи до личноста

20. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Никогаш не сум помислила дека ке имам 4 години постар дечко,али ете како кажале Љубовта не познава граници :D