Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Разлика во години

Дискусија во 'Врски' започната од Bright, 25 ноември 2009.

1. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    Јас мислам дека е ок врска иако има голема разлика во годините, ако на нив не им пречи тоа кој сме ние да судиме, некој имам сретнато на 40год па сеуште незрело размислува а па некој уште на 20 години знае што сака од животот и се стреми кон таа цел, затоа неверувам дека годините имат нешто пречка туку само каква е личноста, каков карактер, сега нормално не оправдувам педофили ама секој на 18год има право и мислам веке е способен да одлучи дали сака таква врска(со постар) или не..

2. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    Имам едно прашање. Моја братучеда запознала човек постар од неа 18год. Сака да биде со него. Тој бил слободен, немал деца. Тој и понудил, таа веднаш прифатила. Би сакала мислење од ваша страна. Што се однесува до мене, мое мислење, ако го сака нејзино право, ама сепак мислам дека 18год. и не е така мала разлика. 10 ај да речиме, ама 18... Како и да е секој има право на свое мислење. Бакнежи до сите феминки! :* :)

3. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    ^ Шо има врска, љубов си е љубов. Мислам, зошто треба да и` пречи ако таа има 41, а тој 59? :rock:

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244

Хаха ах бе ова ти се неостварени сексуални фантазии,каква љубов,каква разлика во години.
    Ти си уште не си зрел како прво,ќе видиш подоцна дали ќе бараш помлада или постара да те видам.
    Секое машко има сексуални фантазии со постара жена,само не знам зошто,зошто мислите дека ако е постара,е поискусна?Тоа нема никаква врска,се зависи до човекот.Затоа не лупетај тука многу по форумов и барај си младо девојче на твои години.

5. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Жени берете памет со овие постариве избраници. Животниот век на мажите е пократок, па поголеми се шансите дека побрзо ќе станете вдовица... just sayin' :tmi:

На Viktorijaaa5 и fighter им се допаѓа ова.
  6. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Се е кажано :!:

7. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    нема врска де, после тоа си сретнуваш типац како badboy7 кој се пали на постари односно повозрасни жени и си продолжуваш со животот..нели...циклус :lol:

На sofijanoka и Madam-A им се допаѓа ова.
  8. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Точно. :up: И мене на пример воопшто не ми е проблем да се пребацам на свежо мевце ;)
    И ете, така сите среќни :angel: .

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  9. D-a-n-i

D-a-n-i Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    32
    Лесно е да кажам за други дали е во ред таа разлика во годините или не, ама кога би се нашла јас во таква ситуација... оп некако угорнинка ми е.... |( (значи кога се работи за младо лице)
    Па верувам дека и за сите е така, кога се работи за некој друг ќе осудувате, ќе одобрувате ама кога е за себее..... само овааа ќе си речиш :fubar:
    Е доколку се работи за постари лица исто со поголема разлика во годините, подруго е
    мое мислење ете :lol:

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Јас имам познаник што има 30 години, а јас 24 години. 6 години разлика.
    Ама со 30 годишник неможеш да се зезаш, да се отпуштиш и за др. теми да правиш муабет отпуштено без да внимаваш на речник. Нив тоа им е више монотоно и го поминале.
    А не дај боже врска да имаш. Нема да се најде заеднички јазик, треба многу пазење да не се залетуваш. Неможеш да го прочиташ бидејќи тие години ти со прв ќе ги доживуваш.
    Јас повеќе би рекла НЕ за таков контакт отколку ДА.
    Што да си барам со таков кога од сериозност нема да искочи. Таков човек си бара женачка, си бара пари и самостална девојка.
    Што е многу многу е , иако велат дека годините не се битни но сепак многу е.
    Мое мислење си е.

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Аман бе луѓе кога ке сфатите дека не е до годиние до карактерот е.

Па и јас имам 28годичен дечко , и да,можам и да се зезам, и да се забавувам и да излегувам и да се опуштам.

Не зборувам за голема разлика , ама 7-8 години, па и не е толку страшно. И моите имаат толкава разлика, па имаат супер брак.
    Излегуваме и со моето друшто и со неговото, и немам приметено некоја драстична разлика.
    Незнам зошто вака размислувате и до кога со овие стереотипи.

И не, не се плашам да не останам млада вдовица, што ли нема човек да прочита. :x

12. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.488
    Допаѓања:
    13.568
    Јас сум истата разлика со дечко ми, јас сум 24, он е 30. И во право си за тоа што го кажа, ама јас со него сум од мои 17 години кога он уште лудуваше и заедно созреавме. И супер ми е со него сега. Не е толку разликата во годините битна, него по колку години имате. Кога јас бев 17, а он 23, беше будалетинка ама и тогаш ми делуваше ептен сериозен. Кога јас ќе имам 50 а он 56, воопшто нема да е битна таа разлика.

На daylight му/ѝ се допаѓа ова.
  13. D-a-n-i

D-a-n-i Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2013
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    32
    duffi и Spidy тоа што го кажувате е сосема во ред, тука нема ништо дискутабилно, бидејќи тоа за мене е во граница на нормалата, но кога станува збор за огромни разлики како што претходно кажа black-angel:

е тогаш :!: нешто не штимаа...

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  14. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    10тина години не се пρоблем, ама 20-30, е веќе... :tmi:

15. CrazyCrazy09

CrazyCrazy09 Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    21
    А што велите за ова: таа има 14 а тој 28 ? :geek:

16. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Велиме дека не е во ред :)

17. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    20.029
    Јас велам: НЕ! Ако дечкото е тој што ја брка девојката, не би било лошо да биде пријавен во некоја соодветна институција а доколку девојката е таа што се затрескала, нека размисли какви заеднички интереси и теми на муабет ќе има со возрасен маж додека самата таа е уште дете.

18. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    36.074
    Големо НЕЕЕ :^)

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.962
    Допаѓања:
    90.273
    И брат и сестра да се велам не :D а не па нешто повеќе |(
    Зарем постојат такви машки кои бркаат и малолетни и тоа ептен малолетни :?: :D

20. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    А што велите тој 25 - таа 35 :))))

за него тоа е престиж, еј да се има постара девојка...ама за нејзе неможам да ја разберам да се бакнува или па ........со дете :))

простете ми, разликата е голема