Понекогаш да, знам да згрешам. Почесто од брзање, ама некогаш и во најлагани моменти знам да се збунам
Jas gresham precesto. Sega, gledam i se mislam nemozam da kazam od ednas, prvo moram da poglednam ili samo da razmislam koja mi e desna raka pa taka da znam koja strana e inaku sum zbuneta ke si mislam desno i ke recam levo nekogas i bez da primetam deka pravam greshka. Mi se smeele, me nosele na pogreshno mesto ali so da praam. Prvobav i da naucam vednas da kazam ama ne mi uspeva ke pogodam nekolku pati i pak ke zgresham
Јас мора да ја кренам деснава рака со која пишувам за да знам кое е десно. Од мала така се научив и некако уште ми е останато.
Јас немав проблеми додека не почнав да полагам за возење, инструкторката ќе рече лево јас десно Ма да се надевам тоа од трема било.
Оф , секогаш ги мешам . Од брзање најчесто . Ако имам време да подразмислам , се е ок . Ако морам во секунда да кажам , се збунувам. Не ми треба многу време за мислење , околу 10 до 15 секунди , ама сепак кога брзаш , и тие се многу .