Размена на пасворд со партнер

Discussion in 'Врски' started by mami-123, Feb 18, 2016.

1. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Nema shansi da spodeluvam moi lichni passwordi so nikogo. Jas mnogu vnimavam na privatnosta, vodam smetka shto spodeluvam i ja mrazam pomislata nekoj (bilo koj) da prebaruva vo ona shto e moe. Lozinka mozham da otkrijam samo ako dojde do preka nuzhda. Mnogu logichno, podocna povtorno kje ja promenam. Tugji passwordi ne mi se potrebni. Sekoj treba da ima svoj privaten prostor.

cresa-jagoda and Abrakadabra like this.
  2. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

3. flavor

flavor Активен член

Не кул работа е тоа.
    Јас и да сакам од шо ги заборавам пребрзо пасвордите мои и туѓ не би памтел.:D

4. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Си ги знеме пасвордите со мм, меѓутоа никој од нас не е болно љубоморен па редовно да проверува по фб, со кој шо како комуницираме. Он ми го кажа ради тоа шо често му требаат некои личности а не секогаш може да ги добие на телефон, а мојот го знае бидејки у слободно време сака да игра Candy Crash па си прака животи :D и како што кажа една членка погоре сигурно доверлив разговор нема да водам на социјална мрежа.

ssweety and Abrakadabra like this.
  5. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

Има едно нешто што се вика приватност , и треба да се почитува.

mami-123 likes this.
  6. AleksandraG

AleksandraG Активен член

јас сум против тоа бидејќи јас си имам своја приватнос тој негова. Јас можеби не би кријала ништо од него но имам разговори со мои другари другарки со личности што можеби ми се довериле или и без значаен муабет да е мислам дека сепак секој си заслужува своја приватност

cresa-jagoda likes this.
  7. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

А па пасворд од фемина да ти знае? :D

8. marijaz

marijaz Истакнат член

Мислам дека нема потреба од тоа, ако побара тогаш е љубоморен :D

9. zenska

zenska Истакнат член

Не. Мислам не кријам ништо. Ако ми спомне слободно би му уклучила фб нека види што го интересира и крај. Секој си има право на приватност.
    Ако не ми верува до тој степен што му е потребна лозинка за да биде среќен, имаме проблем.
    Таков дечко не сакам!!

crazylady and s&s like this.
  10. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Јас го знам пас на дечко ми ама сметам дека е најглупата можна работа. А не го знам зошто сакав, туку против моја волја. Ми прај, пас на играта ми е тој и тој, на фб тој и тој, ко ќе ти треба нешто влегвај. До сега имам влезено кога беше заразен со една игра па кога неможеше да игра јас му играв, а на играта пасвордот му го знам зошто некогаш јас играм од кај него. За мојот пас ме нема прашано и не чувствувам потреба да му го кажам. Знам дека за нешто пасвордот му го кажав, не памтам за шо зошто мораше тој да се најави од кај него зошто кај мене нешто не штимаше.
    Исто често знај да ми јави и да ми речи де најави се од кај мене и пиши му на тој и тој, за некоја работа (ако сум дома), а му е итно.
    Јас секогаш велам, довербата ја држи врската. Јас го знам пасвордот ама до сега ми се нема случено да му влезам. Да му лајкувам работи - да, онака на мајтап кога е до мене, а јас сум кај него, а фб никогаш не го исклучва па уз мајтап - ајт сега на овај лајк, чекај роденден да честитам, чекај песна да си објавам :rofl: Додуша уште не знам зошто ме остава да му играм било шо, зошто му менвам алиштата и му купвам нови, а тој то го мрази. :smirk:
    Сепак, покрај други причини, не гледам валидна причина со некој да си го знајш пасвордот. Јас многу ја ценам мојата приватност. Уште порано неможам да трпам да пишам со некој ако некој друг седи до мене, ме вознемирува и често моите дома мислеа дека кријам работи само зошто го спуштав прозорецот од фејс дур пишев со некој. Дури и од другарка ми. Чести ми замеруваше за тоа ама јас од збор до збор ќе ѝ кажев истата работа, слика ќе ѝ пуштев, ама да не ме види дур пишам. Не знам зошто. Ете тоа ми остана и мислам тоа е причината зошто сметам дека е лошо разменување пасворди. Сепак тоа е приватност.

cresa-jagoda and s&s like this.
  11. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Нема потреба од размена на пасворд. Ако имаш доверба во партнерот, нема ништо во што да се сомневаш и да љубомориш.

Summerlover and crazylady like this.
  12. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Дис ис ступид.
    Не. Ни ми знај пасворд, ни му знам пасворд. Знам со кој пиши, знај со кој пишам. Кога сме заедно ако сака си гледа нешто, ако сакам јас си гледам нешто кај него и крај. И тоа онака од љубопитност. Ако некој сака да мати нешто не му треба фејсбук воопшто.
    Сите другарки ми се странство на студирање што си имаме една групааа па внатре кој да прочита коса ќе му се крени! Не му е дозволено таму да чита тоа се женски муабети приватни и тоа 7 чупиња не сум само јас нема тој што да знае за нив. Така да се е океј. А некој праша за форумот. Нема шансааааа! Ме има сто пати прашано како сум потпишана да ме читал. Аха му викам важи. Па не пасворррддд....
    Што сте чудниии 8)

13. butterfly*

butterfly* Популарен член

Ako i dvajcata ne se ljubomorni togas moze,ama ako se ljubomorni togas pasvordot ke bide dupla glavobolka,a deka se steknuva so toa doverba ne se steknuva

14. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Може ова сега ќе го прочита и ќе сфати дека ти си ти :!:

Инаку и јас сметам дека не треба да се разменува пасворд со партнерот, сепак треба малку и приватност.
    Е сега ако се повеќе време заедно, или во брак или во врска сигурно не кријат ништо едни од други па онака по цел ден си стои фб пуштен и не се секира дали видел партнерот. Ама одма на почеток од врска кој будала би дал пасворд од било што.
    А сега ми текна дека на компјутерот што го користат и мајка ми и татко ми, фб цело време си стои уклучен од мајка ми, а татко ми кога пишува пасворд (дали на мејл, фб или не знам каде) треба сите да излеземе од соба и да ги затвориме ушите и очите :?: Пасворд, кола, мобилен и жена никому не се давало ^_^
    Паметен или сомнителен :?::?::?:

cresa-jagoda and s1a1n1d1r1a1 like this.
  15. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Нема шанси.Зошто некој да ми го гледа разговорот со другарките или со некој член од семејството?
    Јас моментално немам фејсбук,ама кога би имала не би го дала :D Немам ни дечко,заборавив да кажам па сега редактирам,ама си важи ова што го кажав.:D

cresa-jagoda and mami-123 like this.
  16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Јас колку пати сама си го заборавам пасвордот, ако ми се одлогира од мобилен или од компјутер, ми отвара работа да го барам ливчето кај што ми се запишани таквите работи. Како некоја стара баба сум, ама па не можам да памтам долги и комбинирани пасворди, башка користам четири имејл адреси. Така што, и да ми го кажал неговиот пасворд, гарант сум го заборавила. Мојот не го знае, ама и да го знае, не би се уклучувал. А и да се уклучува, ќе му биде досадно, на мојот профил нема ништо интересно :wasntme: Не ми е којзнае колку битен фејсбукот, па толку да се притресувам за нарушување на приватноста. Профил на социјална мрежа мене не ми е некој интимен дел од животот. Немам некои тајни разговори, ако сакам сериозен муабет со некого да направам, сигурно нема преку фејсбук тоа да го правам. Мене муабетите во инбокс ми се претежно договарања за кафе :D

Magnolija and mami-123 like this.
  17. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Не требало да му кажуваш ни дека имаш профил овде.

cresa-jagoda and mami-123 like this.
  18. Tove Lo

Tove Lo Истакнат член

Си ги имаме разменето само чисто онака кога некој сака да види ако му треба нешто,не дека се замарам или било што,па не е причината за разнишана доверба ако му бараш пасворд според мене.. тој или таа ако сака нешто да направи не треба фб ниту мобилен..така да интернетот е чисто тепање на време за некој (како мене ) и независам од ништо што е таму,и заради тоа му го дадов ..а приватните моабети јас најчесто не ги правам на фб туку ако е нешто си зборам на моб или викам на кафе и очи во очи и тоа е тоа ..чиста работа .

mami-123 likes this.
  19. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Iskreno, od femina, ne bi mu dala, nitu nik nitu pasword, a, od fb bi mu dala bez oko da mi trepnit, poso, fb nemam xD

LittlePinky, Yeeah, Lella and 7 others like this.
  20. badgirl2

badgirl2 Истакнат член

јас и дечко ми си ги знаеме лозинките, но ни му читам разговори со другари, ни тој на мене.Лозинките си ги имаме ако сакаме да видиме нешто и не ни е проблем бидејќи ништо не криеме еден од друг. А некој ако сака нешто да направи, ке направи по секоја цена и лозинка и се да му имаш џабе е. Така да кој како си сака, така да си прави. Нема правило дали да му ја дадеш лозинката или не.

mami-123 likes this.