Рамна,со многу благ степен напред,многу побргу ми расте и исто помалку се оштетува од пеглање,кога се ретки врвовите на пресата остануваат помалку влакна и полесно горат,бар моето искуство покажа така.
Definitivno stepenuvana 4 god so red ja imav ramno sisano i nisto nemozev da izvedam so nea, sega 2nedeli kako ja promeniv frizurata vo stepenuvana i od nea se mozam da napravam osobeno lokni koi izgledaat tolku romanticno.
Долга рамна, без шишки, без никакви степени. Ваква ми е моментално, но не планирам да ја менувам, некако најдобро ми стои од сите фризофи што сум ги имала П.с. не е моја сликата.
Sum imala stepenuvana i ramna, momentalno mi e ramna i podobro mi e zasto stepenuvana koga mi bese morav cesto da ja peglav za da bide prava a sega koga mi e ramna nemam problem mi se ispravuva samata kosa i nekoristam poveke presa zasto nemam potreba
Рамна.Еднаш во еден "елитен салон" ме направија како со ноктарче да се имам шишано ,и затоа само рамна ја носам(имам трауми од степенот)
Нека си замине оваа мода со рамна коса .... Сакам некоја друга фризура , ми се смачи да изгледам како Мортиша Адамс , сакам промена