Ovie tri cetiri godini ke bidat najdolgi vo tvojot zivot... ZASTO TI SE NAJUBAVI! Sakam pogolema plaaaaaaaaata!
Vremenska prognoza : Meterolozite predviduvaat deka oblacite koi go zafatija balkanskiot poluostrov nema da se trgnat celo leto. Poradi toa najverojatno e deka na Baklanskiot poluostorv ke se sluci fenomenot na 'ZIMA VO LETO' koe za polseden pat se ima sluceno vo dalecnata 1859 godina. Vi blagodarime ! Sakam da imam seks
и сама зниш дека не можиш да имаш не си издепелирана -сакам утр на роденден да си поминам многу убаво!
Se ke pocne ubavo,ama nakraj nekoj ke te iznervira pa ke se pokaes sto si otisla na rodendenot,aiiii Sakam drugar mi da prestane da mi se luti
Ќе престане ама нема да зебораве за тоа ќто му го стори! -Сакам да се стопли времето и конечно да ми го купат скутерот!
nemas so kogo,a ne ti se seta sama Sakam A1 da ne dava tolku mnogu reklami,zosto gledam serijaaa.....
Епа неможе ти како што сакаш,А1 од реклами живее и мора нонстоп да ги дава Сакам да одам до Египет,да тркнам да ги видам храмовите,пирамидите...
Дури да појдеш ти таму, ќе ги фати земјотрес и замисли што? Ќе се срушат! Што ви се допаѓа кај вашиот парнер/личноста од спротивниот пол?
ееееееее секако дека ќе правиш знаиш и сама колку е принципелна проф. Сакам да не ми е досадноооооооо!
Epa sama ako ne si smislis nesto da ti bide interesno,ke prodolzi da ti bide dosadno sakam da gi najdam pesnite od angeli i da si gi izvadam
Е сакаш ама си го поминала лимитот на интернетот и ќе мора да чекаш уште неколку дена да дојде новиот месец Сакам да бидам сега на море