Нема да можеш да ја подигнеш ролетната ќе се заглави и нема да можеш да се фрлиш Сакам да дојде зимски распуст!
Ќе си почекаш, прво тестовите, Хемија, Географија, Историја, Биологија Ќе си учиш по цел ден Сакам да заврне снег и кај нас
eee сакаш ама он нејке,на време требаше да мисиш сакам да не идам у школо више,да не учам и сакам да јадам а да не се здебелам да си останам слаба
Храната што си ја јадела имала многу калории и ти пак си се здебелила Сакам да ја славам Нова година во новата куќа на другарка ми ahahaha
Не може нејзините родители ќе бидат дома и ќе морате да одите на друго место! Сакам да останам бремена сега од дечко ми!
Ке си купиш, ама уште од 1-та прошетка ке умре...Ке го згази кола сСакам да умрам и да одам во пеколот ц.ц..ц.цц. Spoiler Баш ме интресира како ке ми ја расипете желбата
е неможеш,дрвото е суво и ќе се скрши хаха. сакам сакааааааааммм...да имам највисок можен коефициент на интелигенција!
Е сакаш ама нема! На вестите кажаа дека заради топлото време(за разлика од другите години) и заради немањето снег нема да има распуст, туку ќе одиме на школо и ќе вежбаме за екстерно секој ден до 8ми час Сакам милкаа