E sega bas nemoze,malku ponatamu ke odis.... Sakam da si otide drugarkata na sestra mi odkaj nas-me nervira
не само што нема да си оди, туку и на ручек ќе ви остане, па кафе, па серијата ќе си ја изгледа... Сакам да се наспијааааам, да немам семинарскааааа
Е нема да одмараш, ќе ти дојде комшивката со малото бебе и ќе треба цело време да играш со него и да изиграваш бебиситерка. Сакам да ми признаее!
Таман што ќе поспиеш 1 саат , ќе ти звони телефонот, ќе ти се расипе сонот и нема да можеш после да заспиеш. Сакам да не спијам до сабајле.
Дека , ќе се разбудиш и ќе неможеш да заспиеш, ќе земеш да учиш и ќе намалиш и ќе ти остане уште многу малку. Сакам да немора да учам
на против ке имаш еден куп за учење,плус тестови и испрашувања. А јас сакам утре да ми биде како денешниот ден
Ќе те викнат ама некое мало дете ќе ти ја изгори косата и ќе мора да се шишаш кратка Сакам да се шетам на убавото сонце
кај ќе шеташ??ќе те спржи сонцето цела ќе изгориш...и ќе те закачи сончаница глава има да те боли три дена сакам да се смени светот на подобро..ред и правда да постои секаде
Ova e lesno da se rasipe za zal.....nema da bide podobro samo poloso ke e.... Sakam da pocnat utre "Angeli" 4 sezona
Е нема да положиш пошто немаш научено. Сакам да дојдеме до состојба на СВЕТСКИ МИР. (оваа најлесна за расипување е )