Неработни денови следвуваат...поради силниот студ и снегот кој натрупа ништо не работи...милка здравје дури на пролет Сакам распустот да трае цел месец а не 20 дена
Епа нема да јадеш гиро бидејќи се на празничен одмор сите. Сакам убава црвена да ми излезе косата сега кога ќе се фарбам.
Не може.министерот за образование нема да ја смени одлуката! Сакам да се помирам со мојата непријателка и поранешна најдобра другарка!
Е неможе , топката кога ја пуштиш не се враќа Сакам за Нова Година да сум во Париз под Ајфеловата кула
Ќе банкротираш и од нервоза срцето ќе ти се оболе Сакам сите да јадеме чоколада,тори и слатки а да не се дебелееме
Е неможе сите убајни на едно место.Или ке јадеш и ке бидеш дебела,или нема да јадеш и ке бидеш слаба. Сакам да си купам Iphone
Нема да можеш да собериш толку пари за да изградиш и да ставиш намештај Сакам да нема дискриминација во светот!
Е неможе, секогаш ќе се најде некој моќен и завидлив што ќе ги потценува и дискриминира другите. Сакам што побрзо да ме побара бифшиот и да се смириме.