vecno leto ima samo vo afrika. abe arno sto sne tuka Arthur tamu ce umrime od zestina sakam da se prostam so bivsiot onaka drugarski si ziveime..
Е нема да бидеш дома за нова година пошто твоите ке одат да слават во кафана а нема да ти дадат ти дома сама да останеш, немој да доведеш некој дечко случајно, и ке т еповедат со нив... Сакам за нова година дедо мраз да ми донесе пакетче...
Двојно расипување на желбата. Нема да ја биде, дефинитивно. @Strumka22 , немаш со кого во моментов @angelche16 , твојата симпатија не те сака тебе
Каква Бора Бора бре немаш време.. Сакам да ме приведат во полиција, во притвор да си полежам ЕДНА ВЕЧЕР само.. (ама мама и тато да не дознаат оти ќе добијат срцев удар или ќе ме затворат дома во куќен притвор ЦЕЛА НЕДЕЛА а тоа не е јако..)
Мајка ти рече дек не смејт да ојш без мене..така даааа или земи ме или не ојш сакам да ми поминит оваа тапа болка во стомаков,ко трактор да ми поминал
Мајкати ти дава апче се проаѓа , добиваш експлозивна диареа и главоболки исто така по сплет околности предизвикани од експлозивната диареа мајка ти решава да се преобрати у хиндуизам сега секое сабајле ја слушаш како се моли и лупа со ѕвонци Сакам да ослабам