е нема да може кога ќе отидеш во школо ќе ти кажат дека те оставиле на полагање, и ќе те исфрлат од дома Сакам да одам нешто да си купам од гардероба+некое парфемче
нема да ти каже, ќе замине некаде настрана и ти така ќе останеш со недобиен одговор сакам да ми го спрема мајка ми куферот
Ќе те зафркне мајка ти, ќе го спакува без твое знаење. Сакам утре да си ја направам косата како на африканкине.
ќе си ја направиш, ама кога ќе излезеш надвор ќе заврне и ќе ти се расипе јас сакам утре да одам на базен
Таман ќе отидеш на одмор ќе се расипе времето додека си таму цело време ќе врне Сакам пак да одам да го видам тој со белата маичка
епа за жал мораш да миеш садови,да спростреш алишта,да постилаш кревети,да усисуваш.... тоа ти е Сакам се да испадне океј со дечко ми
како да ја растурам оваа желба?? не сум толку лоша, ама ај ќе треба да го молиш, па ќе видиме после?? сакам да си одам дома..
Ќе имаш толку обврски, што нема да можеш да се вратиш дома.. *Сакам да одам на егзотично патување со дечко ми
Во овие денови кога има тешка економска криза тешко дека ќе отидеш Сакам...Бразил да биде новиот светски првак
Ќе биде светски шампион но судиите ќе најдат некои нерегуларности и ќе ги дисквалификуваат Сакам да одам на одмор за Дубаи