e nemoze,ke imas edna 6-ka edna 7-mica edna 8-mica edna 9-ka a ostanatite ke ti bidat 10-ki Sakam utre denot da mi bide kako sto si isplanirav se da mi odi po plan i nisto da ne skrsne od patot!!!
и јас сакам така, ама нема да биде не се надевај за нешто со немозе никогаш да биде... сакам убаво да ми испадне фризурата за вечер
dobro ke ti ja napravat i se toa,ama za samo sat vreme ke ti se rasturi-za nikade ke bide Sakam drugarka mi da ne zamine vo Amerika
Ќе почниш да учиш и ќе ги научиш само азбуката и бројките , а за другото ќе немаш време сори Сакам да ми каже нешто.
ќе истури, ама баш тогаш ќе ти се јави симпатијата за на кафе и нема да можеш да излезиш од дома сакам да се одморам и да спиам утре до 2, 3 саат
ќе се одмориш ама нема да спиеш до 2 туку ќе те разбуди кучето на комшијата во 12 Сакам да си купам нови фармерки
ќе си бендисаш фустанче и со парите за фармерки ќе купиш фустааан сакам да се одлучам за мојот аватааааар
ќе си најдеш најнајубави ама нема да има број сакам сега одма да си купам еден бест голем со бело чоколадо.. мммммммм
таман што ќе се одлучиш да ставиш друг ќе те предомислат Се околните продавници и маркети се затворени, а до бензинска далеку ти е , желбава до утре ќе почека Сакам да заштедам пари за нештооо
Во исто време мислењата -Нема да има од твојот омилен мирис и нема да купиш тоа туку ќе купиш лосион за тело Сакам да заштедам пари за нештооо
nema da gi zastedis,ke rasitnis malku i posle site ke ti otidat za gluposti sakam da ne se cuvstvuvam vaka loso i nesakam da mi se place