Ќе има страшна бура, летовите до Мароко и Египет ќќе бидат откажани. Сакам да ми се падне седмица лото.
ama ke se pojavi nova bolest i ke gi razboli site haha (se nadevam deka nema da dojde vo makedonija) sakam sea da pojdam vo prodavnica i da si kupam edno ladno pivce pa kaj decko mi da pojdam ^ _ ^ ♥
ama site se prodadeni i ima samo na drugiot kraj na svetot... sakam da odam vo viena so decko mi ... ^ _ ^
господ ќе направи да нема ноќ и да не е темно никогаш,така целовреме ќе биде светло сакам да се запознаам со Викторија команечи
Којзнае која е таа но ке биде разболена од страшна болест и ке мора да седи во темна просторија и нилој да не ја вознемирува Ние планираме да се венчаме ти што велиш... Сакам да си купам нови штикли..
Ама немаш пари и нема да си купиш(а за викторија команечи...таа е првата гимнастичарка во историјата на гимнастиката која освоила совршена отцена 10 на справата разбој.сега веројатно е баба) Сакам да патувам во Бора Бора
Но парите ке ти речат седи си дома дома (се зафркавам имаше еден таков виц на Navalica) Но нема да имаш дпволно другарки или пак никој нема да сака да иде Сакам да имам долга коса