Ќе и речеш дека те боли стомакот ама ќе те провали и за казна ќе те натера се сама да исчистиш. Сакам да не ми биде жешкоо
ќе ти биде прежешко надвор ќе пука сонце, климата и вентилаторот ќе ти се расипат а на комшијата ќе му пукне цевка за вода и цела населба ќе немате вода сакам да идам после на кафе
премногу ќе те мрзи, ќе сакаш да си чепкаш на фемина сакам да си соберам оцени денес и готово веќе...
Класниот/класната ќе го има погрешено твоето свидетелство, па ќе мораш да одиш за два дена повторно. Сакам да е блиску до мене...
Сигурно си веќе и ручана и вечерана.... Сакам летово да си поминам топ,и да ја изнервирам една девојка!
ваква желба неможам да растурам ама ајде летото ќе ти биде ако секое др лето, а девојката ќе ја изнервираш (ако заслужила) сакам да се наспијам сега одма
Како да ја расипам оваа желба, кога ја имам истата ама ајде, од што мора. Ќе спиеш до утре и ќе немаш контрола над времето. Ама важно ќе си наспана Сакам да се наспијам како човек
Ќе имаш досадни готи цел ден, а пак и да легнеш нема да можеш да заспиеш и пак ќе останеш ненаспана. Сакам да одам негде. (само дома да не сум)
е неможе надвор град ќе да паѓа сакам врат ми конечно да се одвикне од седење и тропање на тастатура у раните утрински часови, за да можам пак у нормално време да си легнувам
eee mila zal mi e ama leto e i ova e makedonija sakam da otidam na nekoj pust ostrov i da sedam cel mesec tamu...
никогаш нема да собереш храброст да го сториш тоа. сакам да ми пуштат пари на сметка до вечер одддммааа