сакаш ама нема да то дозволат твојте премногу ќе им фалиш сакам дечко ми сега кога ќе си дојде да ми го купи тој парфемот што го барам(знае тој кој е парфемот)
Нема да сака никој да ви ја купи така да ќе немате довлно пари за друга Сакам да одам на одмор на некој остров далеку дааааалекууу ама САМА
Чоколадата се само за целулит и за плус килограми, а да не спомнувам колку лошо влијаат кај кариесот на забите А јас сакам да спијам
ke legnes ama nema da te faca son sakam da se slikam,da se sobereme sega so drugarki te i edna fotosesija da napravime
Е ај запали ама кога ќе ти влезе татко ти..е тогаш ќе видиш.НЕМА ПУШЕЊЕ! сакам да го вратам времето назад за толку време колку во потписот
ne mi e jasno zosto sakas da go vratis vremeto bas za tolku ama i da mi e jasno nemozes.Nevozmozno e Sakam da mi se stavi slikata na facebook zosto nece
Оти ти е слаб интернето и два дена ќе ти биде вака Сакам да сум на некоја песочна плажа,си пијам коктел и добро друштво околу мене...ммммм
na plaza mozebi ke otides,i koktel ke ima,ama dzabe od dobroto drustvo nisto i zdodevno ke ti bide Sakam da pijam pepsi,sega vednas