ќе се успииш ќе ти се исклуче тел и нема да ти извоне алармот,а ти си сама дома,нема кој да те разбуде! сакам викендот да одам за ск!
ama nikoj nema da saka da ti pravi drustvo a nema da ti se odi sama. sakam pasosot da mi e sto pobrzo gotov
Ова лето ќе има пожари таму, така да - ништо од бизнисот Сакам да освојам супер премија на наградна игра.
ќе излезиш ама ке почне град да врне а ти нема да имаш чадор и цела ке се накисниш сакам да дојде први јули и да одам на едно убаво место
е ќе дојде ама ти ќе загазиш ептен со грип у сред лето и нема да можеш! сакам едно моме да го истреска од земја да му дојде паметот
епа сега ќе одиш кај братучетка ти и ништо од панот сакам летото да одам на одмор за албанија или турција
Арно ама летово ќе се вработиш и од работа нема да можеш глава да кренеш, а камоли да одиш на одмор. Сакам да одам на тераса и да се сунчам
ке одиш до неа залетана за да се поздравиш и кога ке се заврте ќе видиш дека не е она би сакала вечерва со дечко ми д агледам филм некој добар
е нема да гледаш фиилм, дечко ти веќе се договорил со другарите да гледа фудбал. сакам да одам на викенд во Бугарија
Ама како што тргнале македончињава со кавги. Ќе ни забранат влез во Бугарија и ќе мора да одиш во Охрид Сакам да се скарам со другарка ми крајно на живци ми оди