Eeejjjj nemas pojma drugarka ti kolku dobro si pominuva na odmor,tolku dobro sto ke ostane uste povece od predvidenoto Sakam utre da si pominam naaaaaaaaajjjjludoooo
Нема да ти стави пирс,зашто он тебе не те симпатиша, како ти него Сакам да одам до соседната соба и таму да си легнам да одорам малку
Ќе ти дојде комшивката на кафе и ќе мораш да и правиш друштво, па нема да можеш да заспиеш од кафето Сакам да ми поминат менструалниве болки!
Нема да ти поминат менструалните болки, бидејќи твојот организам не реагира на никакви аналгетици Сакам да си го купам новиот модел на Хјундаи Санта Фе
Сакаш ама се потрошиле сите, дури по една година ќе стигнат пак кај нас, а тогаш веќе нема да сакаш ќе сакаш мерцедес ама нема да имаш пари за тоа Сакам коцка лед.
Некој го исклучил фрижидерот, не само што нема мраз туку и сладоледот се расипал а сега ќе треба и да пребришеш се на топлово Сакам да си одам дома и децата на золва ми да не се таму да се одморам на раат
За жал децата на золва ти ќе бидат таму и што е уште потрагично ќе мораш ти да ги чуваш, зашто золва ти излегла на сладолед со својот сопруг Сакам да се наспијам убаво, ама никако не ме фаќа сон
Нема да можеш бидејќи цела вечер комарци ќе ти зујат на увото сакам да одам во хотел со дечко ми и да лежеме без никој да ни смета!
Ќе отидете во хотел со дечко ти и ќе си легнете и таман кога ќе помислиш дека никој и ништо не ви смета, од под креветот ќе ви излезе КОМОДО ЗМЕЈ(најстрашното животно на планетава) и ќе се распобегате и никад веќе во хотел нема да отидете Сакам да играм ракомет во моментов, еве ја топката до мене
Дома ќе бидат и ќе ти имаат направено лом, па ќе треба да утепаш цело попладне во чистење... Сакам сите комарци на целиот свет да исчезнат
ke prestanes da go sakas,ama togas ke ti stane opsesija sakam da si gi zemam slikite od rodendenot na drugarka mi
Неможеш никако да се наканиш да ги земеш. Сакам да ме снема, за момент, да прекинат овие сите проблеми окули мене
nema nikade da te snema,toa ne e mozno,ke ostanes i ke se soocis so problemite! mi se jade nesto ubavo,mmm,neznam,nesto so slag