Немаш дома ништо, а заглавена ти е влезната врата и чекаш мајстор да дојде да те одглави Сакам да нема идиоти и кретени во целиот свет
Тоа не може да биде ,зошто некој и затебе мисли дека си идиот/ка, кретен/ка Сакам да го видаммммммммммммммм... нека доаѓа 15 ти
Имаш при рака и мобилен, и дигитален апарат и камерата од компјутерот, но косата ти е мрсна и џабе ќе се сликаш. Сакам вторник да биде топло, за да не учиме и пак да се изнаспијам.
Во вторник ќе падне таков дожд а вас ќе ви кажат дека само вашето школо мора да дојде бидејки одработувате некои денови Сакам да одам на маникир и педикир следната недела...
ке се разболиш и нема да можеш да отидеш ... Сакам да сум супер супер супер ѕвезда супер ѕвезда сакам да сум јас
(ме знасмеа да кажам пред се ) таман ке почнеш да стануваш ѕвезда ама другарка ти ке почне да гради кариера на твој грб и таа ќе стане супер ѕвезда Сакам да си купам лак
еее ке отидеш да си купиш ама зелено пазарче нема да работиии ( мило ми е што те насмеав ) Јас сакам да градам хотел
Нема да ти дадат дозвола и ќе ги потрошиш сите пари за мито.. Сакам да се фарбам плава... П.С. теди многу си ми интересна
хахахах фала мила те и ке отидеш кај смотана фризерка ке те сфати плаво тегет и така ке те изфарба па ке немаш избор таква ке си шеташ .... јас сакам папагалчево запек да добие секој ден го чистам па ...
еее не можеш ке излезеш до пред врата ке видиш колку е ладно и ке си се вратиш домче сакам да имам волшебна моќ и да си правам се како што сакам
Ке ти здосаде и сите ке ти љубоморат ...нема да те дружат... Сакам нови чизмичи и марама за на ескузрија