Аууу една гадна професорка има цел час само тебе да те ренда Сакам да ми пројде оваа глупава инфекција
Жал ми е да ти ја расипам, ама една ќе те зезне и тоа во 89та мин. Сакам утре ѓубрено да не дојде на факс.
Шшшшшшшттт да не ме чујат,ама не е настинка,прва фаза на Крокодилски грип(овој е нов), ќе ти помине.....после неколку инекции,еден куп антибиотици,дремење под ќебе додека другарките ќе ти растураат низ град....ама не се коси,ти си привилегирана да бидеш првата инфицирана,последиците уште не се знаат))) Сакам пиле печено...ако е касно за таква вечера,јас си САКАМ и точка!
Ќе добиеш.. но ќе биде многу изгорено што нема ни да се џвака дури па така печеното (изгореното) пиле ќе оди во ѓубре сакам да си најдам мноооогу пари на патот
Ќе мораш, мајка ти нема да отиде на работа без да те разбуди тотално... Сакам да сум дома и цееел ден да чистааам....
Ќе ти дојде чистачка ненејно што ја платил татко ти, а ти ќе треба да одиш на Зелен пазар и да купуваш за зимница. Сакам да си купам автомобил неделава!!
Ке си купиш но при идење накај дома ке се чукнеш со некој и ке се судиш и ке ти го одземат автомобилот.. цела прикаска сакам да врне снег утре! =)
каков снег,рано е уште за снег.На временска прогноза кажаа снег за нова година Сакам за викенд да си поминам лудо и незаборавно.
ќе ти дојдат гости нема да им се им се излегува од дома многу ќе се досадни али ќе мора да седиш со нив да ги дружиш злочко Сакам да одам во Египет
Мумиите,фараоните организирале протести за подобри услови за смрт во гробниците,така да забранети се сите посети додека тамошните власти не ги испоштуваат луѓево Сакам минерална вода Кожувчанка дирекно донесена од Кралицата на водите,да и го видам суратот