И да бидеш единствено женско еден ден ке ти биде здодевно нема да има со кој да озборуваш,да идеш во шопинг.....машките ке те замараат.... Сакам да сум моментално во Скопје,да го видам да биде со мене барем неколку часа,иако тој не ни помислува на мене...
Ќе правите и ќе биде многу тежок Сакам утре кога ќе ми ја донесат спалната, да се согласат да ја качат до стан на 6 ти
Ќе бидете договорени да славите заедно, но во последен момент ќе отиде со другарите негови. Сакам утре да е сабота
е не можеш да си во Македонија,ке си останеш таму каде што си Сакам да си поминам убаво овој викенд,барем само овој не барам многу
Нема да ти помине додека не се напиеш аналгин, а аналгин немаш Сакам што побрзо мама да ми даде пари и да си ги купам чизмите што одамна ги меркам
И да ти даде мајка ти пари ( а нема да ти даде ) нема да можеш да ги купиш, затоа што ќе нема број Сакам да отидат моиве на 2,3 дена негде.. Да останам сама дома да се издувам малце
нема да одат никаде многу им се 2-3 дена да било 2 3 саата да ама нисто сакам да победам на лото утре
ке победиш,ама мајкати несвесно ке ти го фрли ливчето и никако нема да можеш да докажеш дека си го имала добитното ливче сакам да си го купам најновиот модел на nokia
ке јадеш бе немај гајле...само....ке зедеш да јадеш и внатре ке најдеш влако, ке ти се згади Сакам да ја минам вечерта во семејна тишина,да нема кавги како синоќе
ке се договорите да испаднете во 10 ама тој нема да дојде ке заборави на тебе зашто ке се запие со другарите сакам да се начукам вечер до даска