Е цела вечер ке пиеш бело вино и швепс , и ке пиеш, и ке пиеш и ништо нема да ти биде и на крајот ке сфатиш дека ти ставале премногу швепс а малку вино Сакам утре да биде сончево времето иако кажаа дека ке врне
Нема да можеш зашто ќе ти се јават во 06:00 часот да ти кажат дека итно те викаат во болница, таму ќе се изначекаш, и тек во 1 часот попладне ќе ти кажат дека е скриена камера... Сакам некој убаво да ме измасира.
неможе никој бидејки сите се излезени....а на телефон нема мрежа... ...сакам дечко ми да е сега тука до мене....
Нема да се наспиеш зашто прво воопшто нема да можеш да заспиеш а кога конечно ќе заспиеш, ќе ти влезе брат ти во соба со трескање врата! А утре ќе се учи, и одозгора ќе те испраша некој за нешто што не си воопшто спремна. Ехх, ама сум лоша Сакам утре бар да се поздрави со мене и да ми се насмевне бар еднаш!
ќе помине покрај тебе како низ турски гробишта сакаам утре да се изнаспијам до 4-5 саат да не мора да станувам во 1
хахах не би рекла има да ти ѕазвони алрмот кој по грешка ќе направиш да ти ѕвони баш во еден а јас сакам нови штиклички
Е ќе видиш мноогу убави штикли и пред нос ќе ти ги земат! А другите сите нема да ти се свиѓаат. Сакам да ме запише мајка ми на бокс!
Ќе те скорне симпатијата, ама на договореното место наместо тој ќе дојде најгрдото момче на цел свет! Сакам пари и шопинг низ омилените бутици!
ќе добиеш многу пари и ќе те однесат во Милано на шопинг но ќе ти ги украдат парите сакаам нова јакна и чизми да си купам!
цел ден мајкати ќе те замара и ќе ти дојдат еден куп гости и ќе зборуваат гласно и ти нема да заспиеш сакам мајка ми да ми направи шпагети
За жал претседателот ја одби твојата молба и ќе мора да идеш у школо. Сакам да се мувам со убавиот дечко што го видов вчера