Ќе најдиш некој што ти се допаѓа, но тој ќе си фани девојка веќе. Сакам да имам дупло повеќе заштеда за да си ја купам шминката што ја сакам.
одма утре ќе ти се јават за да појдеш на училиште/факултет сакам да имам голема куќа да не живеам во зграда
Ќе учествуваш во наградна игра, во која победникот добива награда - прекрасна куќа со огромен двор, во Вермонт. Ќе победиш. Ќе уживаш во сопствената среќа и ќе си го продадеш станот. По неколку дена ќе ти се јават и ќе ти кажат дека било грешка. Сакам да имаме луд и незаборавен секс со дечко ми
Нема слободно место во Холивуд, можете да аплицирате во Боливуд Сакам за 10 дена(се да биде ок) и да одам кај мужето ми
За 10 дена ќе ти признае дека те изварал а таа чека негово дете... Сакам да најдам на најдам на улица 1000 евра
Eпа не се секирај, ќе најдеш, ама тие ќе бидат фалсификат, и нема нигде да ти ѓи важат Cакам вечер да си глеам некое филмче, ама ептен да ми се погоди, баш по мој мерак
Ќе истуриш нес во чаша ама ќе снема вода, ќе пробаш со млеко, ама на млекото ќе му биде поминат рокот. Сакам да дојде лето
Кое лето? Оваа година нема лето. Ќе се турат дождови во твојот град, а и во цела МК. Сакам утре да најдам патики!
Ќе имате несреќа по пат и сите налево круг, дома ќе ве вратат. Сакам никој да не ја расипе мојата желба.
Што убав сон!!!!... Туку ќе ти се јави другарка ти на телефон и ќе ти го расипе... ц ц ц ништо од сонот. Најстрашно е што што нема повторно да го сонуваш истото Сакам Оној да зе заљуби во мене
Е пааа.... Спојлер бидејќи мојот ќе биде заљубен во другарката ми парите што ти ќе си ги најдеш на улица (банкнота од 100 евра) ќе бидат фалсификувани и нема да можеш да си купиш ништо со нив А јас исто така сакам сите луѓе на светов да се среќни и заљубени.