Ќе мора да правиш затоа што професорката е многу лоша инаку ке те остави на полагање Сакам нов телефон !!!!
Нов телефон нема да имаш, економската криза го зеде наместо тебе Сакам да ми е поголема брзината на нетот
Не можеш да јадеш пица сега, касно е, а и твоите би се налутиле ако те слушнат Сакам утре да спијам до 12
Нема сон да те фати Очињата ќе ти се отворени целоооо време и така нема да ја преспиеш колоквиумската недела Сакам да бидам милионер
нема да ручкаш пица затоа што пицериите ќе штрајкуваат,а за да си направиш сама сите продавници ќе бидат затворени Сакам да одам во мајами
Мајами несака гуест фром Македонија. Сакам одомор....дооолг, мирен ...и секако со мојата најмила ми особа
сам* Твојата најмила особа има многу за учење, нема време за тебе Не сакам да имам 0 поени на колоквиум
Она не, ни јас, но имај во план дека тогаш ќе имаш циклус и не ќе да можеш асално да се избањаш ниту исончаш, па особено ако одиш со партнерот... Оф... ))
Тамам ќе те стават ќе ти цркни компјутерот и кога ќе го поправиш пак ќе си сменет. Сакам да ја натепам комшивката, онака мераклиски .
ама ке ти излезе комшијата и ке ти даде да разбереш сакам да си ја изнакупам цела можна козметика која постои
И да отидеш на Идол, пред тебе ќе има некој огромен човек, нема да видиш ништо Сакам сега да легнам и да се отспијам