Ќе ти отвори некој таен обожавател, ќе ти стави 10 000 000 евра, ама после 5 мин. ќе го хакнат и ќе ги снема. Сакам нов ТВ. - кино екран
Ќе ти купат нов тв 15 инчен, со едното око да гледаш во него, а другото да ти бега настрана од што ќе биде мал Сакам утре да ми се јават и да ми кажат: ПРЕДАВАЊАТА СЕ ОДЛОЖЕНИ!
И само што ќе започнеш со тепање,ќе налеташ на некој(а) која во меѓувреме вежбал(а) карате,па кога ќе си го „добиеш",уште еднаш нема да ти текне на ваква желба Сакам уште еден продолжен викенд како предходните два.
пред да биде се договорено за Шпанија, ќе ти излезе нешто огромно што ќе те натера да не отидеш сакам да одам на White Sensation во Белград!
Таман штом ќе тргнеш да одиш (притоа претходно си добила гратис карта), дознаваш дека го откажале и дека нема да има Сакам да бидам пртеседател на Америка
ме утепа твојава желба ептен е скромна, жал да ни е да ти го скршиме филмов ја, немам желба во моментов нека си пише некоја друга форумџика
За жал наводниците не можат да бидат прифатени! Ве молиме, посакајте подоцна! Сакам некој да ми помогне околу семинарските