Нема да дојде лето зашто ќе има зима уште 5 месеци (хаха ) Сакам сакам сестра ми да си помине најубаво денеска на апсолвентската вечер!
Nema, bidejki ke ve fati truenje od hrana i celoto vreme ke go pominete u wc Ne mi funkcionira makedonskot font,pa sakam da mi profunkcionira.
Кога ке ти профункционира кирилица, ние ке пишуваме на Евроуниско писмо. Сакам да ги загорам јуфките за да гребам од тавата.
Епа нема, ќе ти се расипе рерната и не само што нема да ги загориш, туку нема и да ги допечеш! Сакам тато и утре да фати 100 000 како вчера!
Море тој нека фати, па не е важно дали ќе добијам денар! Нема, лето годинава, снег ќе заврни утре и ќе трае до 31 август! Сакам да ослабам!
Ќе ослабеш едно кило ама одма после тоа ќе почнеш да се дебелиш дупло повеќе од сега што си Сакам да фатам услов за 3та год. на факултет до Јуни
Хехее, ај што нема да е богат, па нема ни да е способен за работа. Ти ќе работиш цел живот и за двајцата Сакам од киселата вода што ја пијам да излезе златна рипка
е баш овај месец ке се одолговлекува... како цела вечност ќе ти изгледа... сакам некој искрено да ме сака
Нема, бидејќи немаш заслужено. Кога ќе научиш така како што бара тој, тогаш. Сега за сега, помири се. Сакам, сакам во моментот да јадам пица. А, и да! Со Кока Кола и се' е повкусно.
Ќе го најдеш во плакарот кај што ти ги грицка омилените патики. Сакам да му удрам бокс на асистентот.