И покрај тоа што ќе испиеш 100 литри RED BULL,нема да добиеш крила,па и нема да одлеташ далеку,ќе си останеш дома. Сакам кола убава,неќам старо фиќо...
нема да можеш ке ти испаѓат сите заби и нема да ти текне да се насмееш Сакам да ослабам 3 кила без диета
нема да можеш да ослабеш мајка ти ке ти спрема нон стоп преубави јадења и нема да можеш да одолееш Сакам да сум сега на плажа
Математика ќе ви дај најтешки задачи и ке ти пиши тројка на крај и нема сите петки да ти бидат Сакам млазен авион
Ќе ти донесе еден преубав дечко сокче во кое се изнаплукал ПС. Иако е убав, забите му се крш и му смрди здивот. хухухуухухухухуухух... морбиднооо Сакам да јадам пилешки прсти !!
Имај бре малку милост, машко сум јас, уште машко сок да ми донесе... А тебе, нема да ти ја расипам желбата, ќе ти дадам пилешки прсти немиени да ги јадеш, со нокти
Хахахаххахахахахаха... ете моја грешка... е па тогаш нека биде женско некое шо ќе ти го донесе сокчето... а за пилешките прсти...мхмм мхмм ... хахаахаха...со сласт ќе ги грицкам ноктињата хехехеххе
Бегај бегај нема расправија со тебе... Мојата желба е да ти донесат за роденден пиле, жолто, намуртено, што клука само
хахахаххахха... или некое петле така искубанко целото што клука насекаде... е тоа е мојата желба ... хухуухух
Хахахахаха лудаче си начисто Пиле поарно е, мало ситно и динамитно, да те клукне во окото хахахаха хорор пиле