Па седи цело време на компјутер, можда само прстите ќе ги ослабеш додека пишуваш на тастатура. (леле лошоо ) Сакам да поминат следниве 4 години онака експресно..
неможе... автобусите ги пропуштии...а колата расипана ти е... сакаммм дечко кој ке ги исполнува сите мои желби
никој не е совршен, а момчињата најмалку... така да не се надевај на нив.. тие гледаат нивните желби да бидат исполнети а не нашите.. никогаш не исполнуваат желби па дури и ако им речеш ова е моја единствена желба ќе ти рече не сум јас самовила па да исполнувам желби сакам пежо 3007
Таман ќе го купиш и некоја будала ќе ти удри со неговата кола и после ќе неможеш да го поправиш. Едвај чекам да заминам на одмор!
Ич не чекај таман да тргнеш ногата ке си ја скршиш ама не се секирај не си расипувач на забави зошто другите ќе одат и без тебе дури и поубаво ке им биде. Сакам пасош од некоја европска земја за конечно да можам да им се плукнам во амбасадите нивни.
Леле колку си сурова За тебе со закон ќе се забрани вадењето на било каков пасош. Сакам да возам ролерки. Сега!
хехехе ме изнасмеа штета овде звездичка не се става. Ај да не сум сурова оваа желба нека ти биде. Вози си ролери додека ногата ти е уште здрава ти реков оти кај и да е ке ја скршиш. Саккам да ослабам 5 6 килца
е многу сакаш ,овој месец најбрзо ќе помине и ете пак во школо ,учење по цел ден,и нема излегување надвор. Сакаааам на плажа одмаааааа!