оооооооооооооооооооооооооо....Даниела извини ама оваа желба неможам да ти ја расипам секако дека ќе си фаниш и ќе бидиш среќна! Сакам да имам девојче кога ќе бидам мамичка!
жал ми е што ке ти ја расипам желбата ама тие што ке ти се допаднат или ке ти бидат тесни или големи, така да нема да си купиш Сакам вечерва да сум со една прекрасна душичка....
е сакаш ама нема, никој во моментот не мисли на тебе сакам утре да си го земам фустанот за матура, и да бидам најубава
Ke te razbudi nekoj sto ne go ocekuvas sakam da se omazam za da bidam snaska i da dobijam pokloni,ama sakam posle pak da bidam slobodna
Сите ќе разберат за оваа твоја ЖЕЛБА, па никој нема да сака да се ожени со тебе. Сакам вечерва да „умрам" во неговите раце.
Е нема бидејќи мажот ти нема да ти потпише развод Сакам да фатам на спортска. Не мора многу, едно илјадарче доста ќе ми е
ne mi se veruva...pak na dve ke rasipam zelbi Hipika-ke te spasi,zalam Unfaithful- ke te zafrkne edna utakmica Sakam da umram za da vidam koj ke place po mene,pa posle pak da sum ziva
е па жалам ама тоа може да се случи само во филмовите па така нема шанси да ти се исполни оваа желба сакам да бидам невина до крајот на животот
Епа жалам .. Некого возбудуваш со самата помисла на тебе , и кај и да е ќе те скине ! Сакам да добијам на лото ( едно 5-6-7 000 доста се ) и да одам некаде во странство
Ќе те зафркне една бројка и нема да добиеш на лото, жал ми е , поради тоа нема да одиш во странство. Сакам да си купам парфем.
Ke gi prodadat site parfemi sto ti se dopadjaat,ke ostanat samo onie ciisto mirii ne gi podnesuvas Sakam povece da ne se vikam Daniela,sakam drugo ime
Ти дај уште некаде отказ па ќе те вработат негде Сакам во петок да не врне да одам со бато ми во шопинг
Баш во петок ќе се истури од врнење и многу ќе грми Така да заборави на шопинг Сакам викендов да испаднам и да се изнажуркам за сите пари
ќе немаш пари, сориии ... ќе ги изгубиш и нема журкање за сите пари а јас сакам сонце да огрее веќе еднаш , да се исфрцкам во шорц
се за времево ми се погодува главна прогнозерка станав за сонце ќе почекаш оти вакво ќе биде во поблиска иднина нема фрцкање сакам да ми се јави една личност