Site ubavi se rasprodadeni ostanale samo onie staromodnite Sakam da mi projde nervozata,mnogu sum nervozna
Ее само што ќе ти помине пак некој ќе те изнервира тоа е среќа Сакам утре да заборават наставнициве да испрашуваат
Е сори утре имаш испрашување, фаќај таму книгата некој ученик ќе го изнервира и ќе имате цел час испрашување. Сакам да оживее Тоше Проески
Е тој не може да го смириш, поготово кога е во твоја близина, го возбудуваш и не го држи место Сакам да имам розево цветче на фемина.
е нема, бидејќи деновиве ќе снемаш интернет подолго време ќе си останеш на ова цветче Сакам да делам Free Hugs
Сакаш , ама никој нема да сака да те гушне, нема да ги пуштаат девојките или дечковците. Сакам да ми прати една порака за добро утро.
На метео кажаа дека цел викенд па до вторник , ќе биде врнежливо и ако излегуваш од дома, не заборавај да земеш чадор! Сакам да не ми студи.
Лукс е нема,ќе ти студи,ќе смрзнеш,такво е времето моментално,нема да има 25/6 степени. Сакам да си купам штикли.
Од тие што ти се свиѓаат нема да има ни твој број , ни бојата која што ја сакаш,но не очајувај ќе најдеш во друга продавница, но пред тоа ќе го свртиш цел град Сакам да пијам нескафе.
nema da ti se dopadja kako e napraveno i ke go ostavis,ke pies tursko sakam da odam na koncert na Zeljko Joksimovic
Ќе појдеш, ама џабе, Жељло нема да дојде, ќе го чекате цела вечер до 1 и нема да се појави, на крај разочарни ќе си се вратите дома. Сакам да јадам гумени бонбони Харибо.