Невозможно. Мора да постои болест и тага за да ги цениме среќата и здравјето. Сакам летово да нуркам во Австралија
Епа нема да нуркаш затоа што летово кога ќе одиш таму ќе биде зима и ако нуркаш таму во океан,ќе умреш (не дај боже) Сакам сега да сум на одмор
нема да те пуштат од дома да направиш фотосесија затоа што твоите родители немаат доволно пари , а фотосесијата е многу скапа.. а кога ке пораснеш и кога сама ке си заработиш пари и кога ке појдеш да ти направам фотосесија дуќанот ке биде затворен и ке се издава под ќириа .. аххахахахахаха Сакам мобилен телефон iPhone 4 ( иначе во план е татко ми да ми купи , така да не верувам дека можете да ми ја расипете желбата )
е нема да се предомисли лалал хаха...... утре ке одиме да ми купи.. Нема да јадеш чоколадо затоа што немаш пари да си купиш а кога ке и побараш на мајкати нема да ти даде но таткоти ке ти даде и кога ке појдиш во продавницата нема да има чоколадо и кога ке појдеш кај продавачката да прашаш дали има чоколадо таа ке ти рече дека нема чоколадо и дека никогаш нема повеќе да се продава во никој продавница и дека нема повеќе да постои чоколадо .. хахахахах Сакам ролери
Друштвото се напило, базенот со ладна вода... Сакам да имам лакови во сите бои и нијански и под нијанси и од сите марки. И да, немам проблем со пари.
Додека гледаше ТВ ти ги украле парите, кога си слушнала си се онесвестила врз отворените лакови и сете се исатуриле Сакам да се падне вазната до мене
Нема да падне бидејќи мајка ти ја залепила со СУПЕР ЛЕПАК бидејќи знае каква си ти бељаџика. Сакам, сакам , сакам...ДА СЕ РАЗДЕНИ
Комшиите ке почнат да бушат нешто и ке биде галама и нема да можеш да заспиеш цел ден Сакам се да биде добро