ЕЕ нече мочи ове ноши, утре ке мораш да станеш рано, ќе ти се јави другарка ти, да идеш со нејзе да те почасти нешто Сакам да ми се јави веќе еднаш, во спротивно ќе добие ќотек.
ke se predomislis do petok i ke otides negde drugde.... Sakam majka mi da prestane da vika i da seta od soba vo soba
Мајка ти ќе престане да шета од соба во соба... ќе дојде во твојата соба и ќе ти се дере на уво! Сакам да ја разбиеме тишината меѓу нас.
ke ti kupi ama nema da bide passat ke bide opel corsa sakam vecer vo 7:30 da snema struja vo cela drzava
не е лоша и корсата само да купи. Е за жал вечер сегде ќе има струја и сите во 7 и 30 ќе гледат(чекај што има тоа време) а да тркало на срќата!
многу му е срам,а и го страв од тебе како ќе изреагираш.... Сакам да си купамм многу убави бики ова лето...
Haha ke mora da pocekas uste nekolku meseci Sakam da gi polozam site prijaveni ispiti za ovaa sesija.
ќе одиш да си купиш и баш тогаш салонот ќе биде затворен па нема да си купиш сакам да поминат многу брзо овие три четири годиниЧ)