Да останам јас трудна од дечкото што го сакам, и да раскинеме, би се борила стварно, и дали ќе го вратам или не пак ќе се борам, но веќе ако видам дека не можам, ќе живеам за ангелчето кое ке биде во мојот стомак, никогаш нема да абортирам дете, ќе бидам цел живот сама можда но ќе знам дека тоа сум го направила со тој што ми бил се во животот. Дете како дете, можеби ќе ме осудува но со текот на време ќе сфати. Не уништувајте живот на невино дете заради вашата грешка.
Ajde da ja rascistam i ovaa dilema.posto gledam ovde ste site sitnicarki i treba se do detal da se objasne...znaci ovoj ne ni bese moj profil tuku na bratucetkami,i koga zboravme ednas za femina mi kaza deka e zaclenata ali deka mnogu,mnogu ne go koristi ,a jas bidejki sakav da napravam profil a ne mozev mi barase e-mail a ne si ja zanev lozinkata na mojot i za da ne pram nov mi go dade nejziniot profil,inaku toa deka e vo vrska od 7 meseci e od nejze napisano,e taka drugo ??
Najjaki se profilive od bratucedki, sto gi koristat vtori bratucedki, za da baraat pomos za problemite na treti bratucedki...
Mozebi pisuvam latnica,no sepak pisuvam na makedonski jazik neli?? znaci se zaclenila so ovoj profil i si pisuvala,megjutoa ne i e potreben vekje i za da ne praam jas nov mi dade pass i go koristam jas,a nezz kaj gledas deka ona pisuvala za zborovite na ginekologot i za reakcijata na tatkoto,ali kako i da e nekoj rabota nema pa rabota si bara,a jas mislam dovolno objasniv koj sfati sfati ,bye pozz
пишав бидејки на разни теми различен став на таткото имаш пишано и различно мислење од гинекологот. Или сепак има и 3та особа што го користи профилов?
значи добронамерно дадија совет на оваа тема.... а другите само се нафрлате, и осудувате одма... ако има и друг да даде совет нека пише, а не само да критикувате...
Девојкава има ставено нејзина слика, па ако е трол мислите дека би ставила своја слика јавно кај што може секој да ја препозне? Мислите би оставала слики од работи купени за бебето? @KoZee терај како сакаш во животот и не објаснувај никому ништо. Твој живот, твои одлуки.
E vaka,bese 29ti fevruari 17:45 bev na ginekolog zatoa so mn vreme mi kasni(t.s nemam voopsto redoven ciklus i otidov da vidam so e problemot) legnuvam na eho ginekologot me pregleduva i mi vika deka sum bremena 9 nedeli,normalno ne poveruvav pa mi povtori nekolku pati ( so mene bese i majkami) po sto normalno majkami se izraduva bidejki znaejki kakov problem si imam so ciklusot i dr zdravstveni problemi mislela deka i skoro nikogas nema da mozam da imam deca ,(ginekologot mi e vo komsii i se poznava dobro so majka mi) i pocnaa da razgovarat za toa deka i samiot se cudi deka voopsto sum ostana bremena so tolku neredoven ciklus,pa ajde tuka stana muabet koj e tatkoto ( da ne si go ispustila toj del deka ne znaeeja moite deka odam uste so nego pa ne ni predpostavuvase majkami deka e od nego) si kazav koj so kako i doktorot samo mi rece so i da e nemoj da si pomislila na abortus oti sansite za ponatamu ti se skoro na 0 za da imas deca,jas bidejki voopsto ne znaev so kje bide ne mu odgovoriv nisto na toa dali kje abortiram ili ne,po sto mi zakaza sabajleto kaj nego za krv i mokraca (ima laboratorija privaten lekar e inaku ajde da ne reces posle kaj se videlo krv i mokraca kaj ginekolog) e takaaaa.zaminavme od kaj nego i mu se javiv na tatkoto ,za srekja ili ne srekja bese vo blizina pa dojde brzo,mu kazav deka sega izleguvam od ginekolog i deka mi kaza deka sum bremena 9 nedeli,negovata prva reakcija bese kako da bese srekjen( mozebi jas taka sum predpostavila) bidejki mi se nasmea i mi kaza super,po nekolku sekundi mu vikam i...? mi vika nisto so srekja da ti e ... mu vikam kako toa pa ne e samo moe i tvoe e ...i mi kaza deka navodno imal nesto rab,zatoa i bil vo blizina odel kaj eden drugar,i deka kje mi se javi za da razgovarame,i koga mi se javi za da razgovarame ete mi predlozi da abortiram.... drugo sto ispustiv ??
A da @Sesil ako na 29ti fevruari sum bila 9nedeli bremena slobodno duso presmetaj denes koja nedela sum
@KoZee samo edno kje recam, ne ti ja znam finansiskata situacija, no ako ne si dobro situirana, togas so srekja neka ti e! voopsto ne e lesno da se odgleduva dete, mazena sum, pa seuste se mislime za dete, samo soprugot raboti, tesko e so edna plata, a kamoli sama da go odgleduvam! nema sansi! pod ovie uslovi, vo drzavava, posebno, takva siromastija, bezrabotica, bogami so srekja neka ti e, kje ti treba.
Претеруваме веќе со ловот на лажни профили и тролови, луѓе. Некад погодиме, некад тотално утнеме па правиме лошо за членот кој споделува нешто лично. Кај има проблеми и се труди да се справи со нив па и на форум да се објаснува..дал е трол ил не. Кому му се дава совет,нека даде.. кому не или му е сомнителен членот...нека пријави профил или нек и пише на Реин. По ок ми се чини..ем за нас кои мислиме дека некој е трол,а можда не е...по ок и за членот кој можда не е трол..а и за темата е по ок.
Ne sum ekstremno bogata,no fala mu na Boga imam dovolno,i od koga se desi toa ne sum vo makedonija i nema ni da se porodam vo makedonija,taka da vo ovaa drzava mnogu podobri se uslovite za edno bebe,i za eden samohran roditel....